Skip to Content
Video Ketnet | Een eerste ei voor Frank en Simonne

Video Ketnet | Een eerste ei voor Frank en Simonne

In Klein gespuis op Ketnet.be

’t Is gebeurd: er is een eerste ei gelegd in een van de nesten die Ketnet.be sinds vorige week met een livestream volgt in Kein gespuis! De primeur was voor Simonne, het vrouwtje van het kerkuilenkoppen Frank & Simonne. Bijgevoegd een eerste montage waarin we Simonne in de weer zien met haar eerste eitje.

Hopelijk volgen er deze week nog meer eitjes bij Frank en Simonne en werkt hun voorbeeld inspirerend voor de pimpelmezen Pol en Pia, Mia de vos, en Hakim en Hanna de torenvalken.

Naast de livestreams is er vanaf maandag 11 april ook de televisieserie Klein gespuis. Daarin volgen we een tiental kinderen met huisdieren die een kleintje verwachten. Verder wordt in elke aflevering ook een dierenvraag van een Ketnetter beantwoord door Lobke of Pim, de twee dierenexperten van Klein gespuis. Wekelijks is er ook een samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen in de livestream vanuit de Ketnesten.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos