Skip to Content
Zita Wauters en Gloria Monserez geven al hun geheimen bloot in nieuwe podcast voor Ketnet

Zita Wauters en Gloria Monserez geven al hun geheimen bloot in nieuwe podcast voor Ketnet

In de podcast 'Zita en Gloria' babbelen de vriendinnen honderduit over liefde, vriendschap en sociale media

Woensdag 19 mei 2021 - Hoe voelt een eerste kus? Wat is een beste vriend precies? Hoe versier je iemand? Wat is de beste manier om het met iemand uit te maken? Allemaal vragen die veel kinderen zich stellen, en die ze soms liever onder vrienden dan met hun ouders, broers, zussen of leerkrachten bespreken. Maar er is goed nieuws, want in de nieuwe podcast 'Zita en Gloria' komen al deze onderwerpen aan bod.

In de podcast 'Zita en Gloria' praten de vriendinnen honderduit over liefde, vriendschap en sociale media.
In de podcast 'Zita en Gloria' praten de vriendinnen honderduit over liefde, vriendschap en sociale media.

Alle geheimen bloot

Vriendinnen Zita en Gloria leggen in deze podcast al hun geheimen bloot en praten eerlijk over thema's als verliefd zijn, foto's wissen op sociale media als ze weinig likes krijgen, vriendschap tussen jongens en meisjes, kussen met een beugel...
​In 'Zita en Gloria' wordt er openhartig gepraat, soms zelfs wat gediscussieerd, maar vooral goed gelachen. Ketnetters moeten zich alleen nog ergens comfortabel nestelen en meeluisteren naar de gesprekken van deze twee besties.

Zita: "Ik hoop dat we met deze podcast op een luchtige manier ongemakkelijke vragen kunnen beantwoorden. Hopelijk zijn onze verhalen herkenbaar en geven we zo mee dat iedereen dat soort situaties meemaakt."

Aaron Blommaert

'Een lenteschoonmaak in uw vriendenlijst' is een extra lange aflevering met BFF Aaron Blommaert. Hierin worden hun beste vrienden op de proef gesteld, en test Zita de vriendschap tussen Gloria en Aaron met een aartsmoeilijke quiz.

Alle vijf afleveringen van de podcast 'Zita en Gloria' kan je beluisteren via Ketnet.be, de Ketnet-app, YouTube en Spotify.

Jasmien Kuipers VRT Communicatie

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos