Zijn we er al? Minder gezeur onderweg dankzij Ketnet!

Zijn we er al? Minder gezeur onderweg dankzij Ketnet!

Gloednieuwe luisterverhalen van Nachtwacht, Broodje aap: waar of niet waar? en Kaatjes Rararaadjes

Woensdag 19 juni 2024- De zomer staat voor de deur en daar horen vaak ellenlange autoritten, bus of treinreizen en zelfs regenachtige dagen bij. Maar niet gevreesd Ketnet zorgt voor het nodige luistervertier met fonkelnieuwe afleveringen van Nachtwacht luisterverhalen, Broodje aap: waar of niet waar? en voor de allerkleinsten de nieuwe luisterverhalen Kaatjes Rararaadjes.

Nachtwacht

De succesvolle podcast van Nachtwacht krijgt drie nieuwe luisterverhalen. De Ketnetters worden opnieuw meegenomen door Vega (Sven De Ridder) naar de magische wereld van ​ de Nachtwacht waarin de slimme vampier Vladimir (Louis Thyssen), de toverelf Keelin (Sophie Janssens) en de stoere weerwolf Wilko (Giovanni Kemper) allerlei spannende avonturen meemaken. De luisterverhalen van Nachtwacht zijn een ongelofelijk succes. Sinds de lancering in 2019 blijven ze onafgebroken in de top 5 staan van meest beluisterde podcasts van VRT.

Nachtwacht is een productie van Studio 100 voor Ketnet. De luisterverhalen zijn beschikbaar vanaf woensdag 26 juni via VRT MAX, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Broodje aap: waar of niet waar?

Ook deze zomer zorgt Ketnet weer voor spanning en mysterie met acht nieuwe mysteries in de podcast Broodje Aap, waar of niet waar? Daarin ontrafelt Inja samen met een Ketnetter telkens een onwaarschijnlijk Broodje aap-verhaal. Dit keer trekken ze van Anderlecht naar Zwartberg over een duivelsput én er wordt zelfs een brief gestuurd naar de koning.

Broodje aap: waar of niet waar? vanaf vandaag te beluisteren via VRT MAX, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Kaatjes Rararaadjes

In de podcast Kaatjes Rararaadjes brengt Viktor in zijn raket telkens iemand met een leuk beroep mee. Misschien is het een bakker? Of een dokter of een kapitein? Wie zal het Rararaadje zijn? De allerkleinsten komen via Kaatjes Rararaadjes meer te weten over de verschillende beroepen en er hoort telkens ook een leuk liedje bij.  

Kaatjes Rararaadjes zijn te beluisteren vanaf vrijdag 28 juni via VRT MAX en in de Ketnet Junior-app.

Nog meer audiobeleving bij Ketnet en Ketnet Junior

Het luisteraanbod van Ketnet en Ketnet Junior is zeer populair bij jong én ouders. Ontdek via VRT MAX het volledige aanbod met luisterverhalen van Ridder Muis, Sarah, Bedankt voor niks!, 3Hz en vele anderen.

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet

 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos