Skip to Content

VIDEO|Jan Vertonghen maakt bekend welke vijf scholen bezoek krijgen van de Rode Duivels

Eind maart gingen de Rode Duivels en Ketnet opnieuw op zoek naar vijf Duivelse +scholen. Van de deelnemende scholen werd dit jaar verwacht om een creatieve actie uit te werken om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te zetten. Heel wat lagere scholen uit Vlaanderen en Brussel gingen deze uitdaging aan en staken de handen uit de mouwen. Tijdens hun WK-voorbereidingsstage beslisten de Rode Duivels met behulp van Ketnet welke scholen zich op 8 juni aan een bezoekje mogen verwachten. In onderstaande video maken Jan Vertonghen en Ketnet-wrapper Sander Gillis het goede nieuws bekend aan de scholen.
 

De Rode Duivels en Ketnet bedanken alle deelnemende scholen

De Duivelse +school-actie was een groot succes en daarom willen Ketnet en onze Duivels alle deelnemende scholen enorm bedanken. De afgelopen weken werden heel wat ontroerende en creatieve acties uitgedacht om Pleegzorg Vlaanderen een hart onder de riem te steken. Het was voor de Rode Duivels dan ook geen gemakkelijke opdracht om vijf scholen te kiezen waar ze binnenkort op bezoek gaan. Alle scholen die een actie op poten hebben gezet, mogen zich dan ook terecht echte Duivelse +scholen noemen.

De Vlaamse scholen hebben opnieuw hun duivels warm hart getoond! Ketnet wil kinderen een brede kijk geven op de samenleving. Pleegzorg was voor vele Ketnetters een onbekend concept maar met deze actie hebben de Vlaamse scholen Pleegzorg Vlaanderen massaal in de kijker gezet, dit niet alleen op de speelplaats maar ook ver daarbuiten. We kunnen niet anders dan trots zijn op alle Duivelse +scholen!

Maarten Janssen, netmanager Ketnet

Deze vijf Vlaamse scholen krijgen vrijdag 8 juni een bezoek van de Rode Duivels

  1. Sint Augustinus Brakel – Driehoekstraat 42A, 9660 Brakel
  2. Vrije Basisschool Bellegem – Bellegemkerkdreef 1, 8510 Bellegem
  3. GO Basisschool Klim Op Zandbergen – Jan De Coomanstraat 35, 9506 Zandbergen
  4. H Pius X Instituut Antwerpen – VIIde Olympiadelaan 25, 2020 Antwerpen
  5. Heilig Hart Instituut Heverlee – Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Meer info & foto’s van de acties van deze scholen vind je op www.ketnet.be. Deze vijf scholen krijgen op vrijdag 8 juni bezoek van onze Rode Duivels en een Ketnet-wrapper!

NIET VOOR PUBLICATIE:

  • Nationale en lokale pers die aanwezig wensen te zijn tijdens het bezoek van de Rode Duivels aan een school dienen zich op voorhand te registreren. Gelieve ook op de dag zelf uw perskaart mee te nemen. Registratie kan door het sturen van een mail naar adk@footbel.com met vermelding van de school die u wenst te bezoeken. Gelieve ten laatste op donderdag 7 juni 2018, 12 u, u te registreren.
  • Het bezoek aan de school start om 10u. Gelieve u om 9.30u reeds aan te melden aan de schoolpoort. Tijdens het bezoek voorzien we op elke school een zone waar de pers zich kan opstellen. Wij vragen u om deze zone te respecteren.
(c) - VRT - Duivelse +
(c) - VRT - Duivelse +
Contacteer ons
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Stefan Van Loock Woordvoerder KBVB
An De Kock KBVB Verantwoordelijke Duivelse +School-actie
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Stefan Van Loock Woordvoerder KBVB
An De Kock KBVB Verantwoordelijke Duivelse +School-actie
Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos