Skip to Content
VIDEO| Vroeger en nu: Diep van Get Ready!

VIDEO| Vroeger en nu: Diep van Get Ready!

#LikeMe zondagochtend omstreeks 8.55 uur op Ketnet

Vandaag kunnen de Ketnetters opnieuw genieten van een gloednieuwe aflevering van #LikeMe, de nieuwe fictiereeks van Ketnet met een hoog musicalgehalte.

In de derde aflevering, #PAPARAZZI, brengt de vader van Vince én nieuwe bondscoach van het Belgisch elftal een bezoekje aan de school. Dat resulteert in heel wat nervositeit bij iedereen, en niet in het minst bij directeur Wolfs. Caro heeft het gevoel dat de klastitularis, meneer Botty, een wel heel vervelend geheim heeft.

Net als in de voorbije afleveringen kwamen ook in #PAPARAZZI een aantal bewerkingen van Nederlandstalige en Vlaamse klassiekers aan bod. De nummers uit de derde aflevering zijn niet de minste en zullen velen ongetwijfeld bekend in de oren klinken: Dit is de allereerste keer van Rita De Neve en Diep van Get Ready!.  Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Get Ready!: Diep

Jimmy, Glenn, Koen en JM van Get Ready! slaagden er in de jaren ’90 in om vele harten sneller te doen slaan met hits zoals Vuur en Marjolein. De Vlaamse boysband werd in 1995 opgericht en scoorde in 1996 haar eerste grote hit met Diep. Dat nummer werd speciaal voor #LikeMe in een nieuw jasje gestoken.

 “De bewerking van Diep is echt tof gedaan! Het is een combinatie van nostalgie en toch tegelijk iets nieuws. Heel leuk om te horen.”
Jimmy Samijn, Get Ready
Diep van Get Ready! was een nummer dat bovenaan onze lijst van klassiekers stond. Hoewel de groep menig vrouwen- én mannenhart sneller deed slaan in de jaren ’90, denk ik dat Get Ready! vandaag eerder onder de categorie ‘foute muziek’ valt. Daar wilden wij graag verandering in brengen! Muzikaal zit het nummer sterk in elkaar. Dat, in combinatie met nieuwe jonge stemmen en een fris eigentijds arrangement, levert volgens ons de ultieme sound op om een nieuw publiek opnieuw te doen zwijmelen.”
Thomas Van Goethem, bedenker van #LikeMe

Rita De Neve: ​ Dit is de allereerste keer

Dit is de allereerste keer is de grootste hit van Rita De Neve. Het nummer uit 1971 scoorde bijzonder goed in Vlaanderen en wordt tot op de dag van vandaag nog vaak gedraaid op feestjes en fuiven. Dit is de allereerste keer is een cover van Giramondo, een nummer van de Italiaanse zanger Nicola di Bari.

 

Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen (gratis) herbekijken samen met heel wat extra's: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos