Skip to Content
VIDEO| Mama's Jasje in een nieuw jasje

VIDEO| Mama's Jasje in een nieuw jasje

#LikeMe zondagochtend omstreeks 8.55 uur op Ketnet

Ketnetters konden deze morgen opnieuw genieten van een nieuwe aflevering van #LikeMe. De zevende aflevering, zeer toepasselijk getiteld #DRAMA, brengt heel wat spanning en plotwendingen met zich mee.

De schoolmusical brengt heel wat emoties teweeg. Jaloezie, ruzie, romantiek en vooral heel veel drama spelen de hoofdrol. Camille wordt aan de kant geschoven door Vince, waarna hij met Caro afspreekt om samen de tekst in te studeren. En niet iedereen is daar zo blij mee.

In #DRAMA brengt enkele #LikeMe-hoofdrolspelers bewerkingen van Ik heb je lief van Paul De Leeuw en Het is over van Mama’s Jasje.

MAMA’S JASJE - Het is over

Camille zingt een bewerking van Het is over van Mama’s Jasje. Mama’s Jasje is een Belgische popgroep die in 1989 werd opgericht door frontman Peter Van Laet. Het is over is een nummer uit 2003. Het stond 18 weken lang in de hitparade en is een van de grootste hits van de groep.

 PAUL DE LEEUW - ​ Ik heb je lief

 Caro en Vince brengen samen Ik heb je lief van Paul De Leeuw. Paul De Leeuw is een artistieke duizendpoot uit Rotterdam. Zingen, acteren, programma’s maken, cabaret… Hij deed en doet het allemaal met verve. Ik heb je lief, een nummer uit 1997, is een van zijn grootste hits.

Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen herbekijken samen met heel wat extra's: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe. Beleef #LikeMe en kom op zondag 7 april naar de Lotto Arena in Antwerpen voor het #LikeMe-concert! Meer info op Ketnet.be.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos