Skip to Content
Video #LikeMe |Vroeger en nu: 'Je hebt een vriend' van K3

Video #LikeMe |Vroeger en nu: 'Je hebt een vriend' van K3

Vrijdag 28 februari - Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de achtste aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #TheHardGoodbye kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Zie ze doen' van Niels William en 'Je hebt een vriend' van K3. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

K3: Je hebt een vriend

Het fragment is afkomstig uit een aflevering van De Notenclub uit 2001, een muziekprogramma gepresenteerd door Anja Daems. K3 brengt er onder begeleiding van Miguel Wiels het nummer ‘Je hebt een vriend’ (2001). K3 is een bekende Belgische meidengroep die vooral populair is bij kinderen. De originele bezetting uit 1998 bestaat uit Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke. Tegenwoordig wordt K3 gevormd door Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen.

Niels William: Zie ze doen

Het fragment is afkomstig uit een aflevering van De Muziekdoos (1995), een muziekprogramma vanuit de Carré te Willebroek. De Limburgse zanger Niels William brengt er zijn nummer ‘Zie ze doen’ uit 1995, een cover van het Turkse origineel 'Şıkıdım (Hepsi senin mi?)' van Tarkan. Met 'Zie ze doen' sleepte Niels William in 1995 een Radio 2 Zomerhit voor Nederlandstalig lied in de wacht. Het publiek kent Niels William ook als oprichter en eerste manager van de populaire groep K3.

In de achtste aflevering #TheHardGoodbye kunnen Maria en Caro niet meer aanzien hoe hun beste vriend Yemi een speelbal is in zijn relatie met Kyona. Ze dwingen Kyona een keuze te maken en duidelijkheid te scheppen. Zal ze kiezen voor Yemi of zal ze hem loslaten?

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos