Skip to Content
Video #LikeMe | Vroeger en nu: Soldiers of Love van Liliane Saint-Pierre

Video #LikeMe | Vroeger en nu: Soldiers of Love van Liliane Saint-Pierre

Vrijdag 24 januari - Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de derde aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering omstreeks 10.00 uur (in plaats van 08.50 uur) uitgezonden op Ketnet.

In de derde aflevering #AWKWARD slaagt Caro er nipt in om zich in te schrijven op school. Ze heeft echter geen zin om Vince tegen het lijf te lopen. Ondertussen probeert Camille Merel en de andere meisjes te overtuigen van haar goede bedoelingen.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #AWKWARD kent u ongetwijfeld nog van vroeger: '''k Voel me goed" van Johan Verminnen, en 'Soldiers of Love' van Liliane Saint-Pierre. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Johan Verminnen: 'k Voel me goed

Het fragment is afkomstig uit De topcollectie (2011). De aflevering stond in het teken van de Belgische zanger en liedjesschrijver Johan Verminnen. Hij komt in 1988 in het legendarische muziekprogramma Hitring met de clip van een van zijn grote hits: “‘k Voel me goed” (1981). Johan Verminnen is ook bekend van hits zoals ‘Laat me nu toch niet alleen’ (1973; gebracht in het eerste seizoen van #LikeMe) en ‘In de Rue des Bouchers’ (1979).

Liliane Saint-Pierre: Soldiers of Love

Het fragment is afkomstig uit een aflevering van De Muziekdoos uit 1997. Voormalige Belgische Eurovisiesongfestival-deelnemers traden er op in de Carré in Willebroek. Een van hen was Liliane Saint-Pierre. Deze Belgische zangeres vertegenwoordigde in 1987 ons land met ‘Soldiers of Love’ op het Eurovisiesongfestival in Brussel. Een jaar daarvoor (1986) behaalde Sandra Kim de overwinning met ‘J’aime la vie’, een nummer dat in de eerste aflevering van de tweede reeks van #LikeMe werd gebracht.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet.

Deze zondag wordt de derde aflevering van #LikeMe uitzonderlijk omstreeks 10.00 uur uitgezonden op Ketnet wegens een heruitzending van het Gala van de Gouden K's.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos