Skip to Content
Video #LikeMe | Vroeger en nu: 'Mooi, het leven is mooi' van Will Tura

Video #LikeMe | Vroeger en nu: 'Mooi, het leven is mooi' van Will Tura

Vrijdag 14 februari - Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de zesde aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

In de zesde aflevering #DIGITALDETOX lopen de emoties hoog op tijdens een schooluitstap. Na een zoveelste aanvaring geeft een boze Caro iedereen een veeg uit de pan. Ze is de ruzie meer dan beu. Was haar terugkeer naar Antwerpen dan echt een slechte beslissing?

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #DIGITALDETOX kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Mooi, het leven is mooi' van Will Tura en 'Samen zijn' van Willeke Alberti. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Will Tura: Mooi, het leven is mooi

Het fragment komt uit een aflevering van De Topcollectie (2011), een reeks waarin het muzikale TV-archief van de VRT centraal staat. De aflevering stond in het teken van het jaar 1989. Will Tura, ‘de keizer van het Vlaamse lied’, brengt in de show Moet Kunnen zijn nieuwe nummer ‘Mooi, het leven is mooi’ (1989). Dat nummer is in feite een cover van ‘Help (get me some help)’ van de Nederlander Tony Ronald (1971), en zal een van Will Tura’s grootste hits blijken te zijn.  

Willeke Alberti: Samen zijn

De Amsterdamse Willeke Alberti is de dochter van de Nederlandse zanger Willy Alberti. Ze begon haar carrière op 11-jarige leeftijd in 1956, waarna ze verschillende hits achter elkaar scoorde. Na 1975 bleef Willeke even uit de schijnwerpers, om in 1987 terug te keren naar het podium met het nummer ‘Samen zijn’. Het nummer was ook de begintune van de kinderserie Pompy de Robodoll. Het fragment komt van NPO.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos