Skip to Content
VIDEO #LikeMe | Vroeger en nu: J'aime la vie van Sandra Kim

VIDEO #LikeMe | Vroeger en nu: J'aime la vie van Sandra Kim

Zondag 12 januari - Ketnetters en hun ouders hebben er maanden naar uitgekeken, en vandaag was het eindelijk zo ver: de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe is terug! De eerste aflevering van het tweede seizoen werd deze morgen uitgezonden op Ketnet. De cast van #LikeMe was voor de gelegenheid aanwezig tijdens de Kingsize Live en bevestigde aan de kinderen dat er een derde seizoen aankomt van de populaire reeks.

Tijdens de eerste aflevering #NEWBEGINNING ontdekten de Ketnetters hoe het met Caro en haar vrienden gaat, nadat Caro op het einde van seizoen 1 terug met haar vader terug naar de Ardennen verhuisde. Daar woont ze nu nog steeds, maar Caro mist haar vrienden in Antwerpen enorm. Ook Vince probeert de draad terug op te pikken. Ondertussen maakt Yemi, die Kyona erg mist, kennis met Maria. Nieuweling Scott zorgt al snel voor problemen.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #NEWBEGINNING kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'J'aime la vie' van Sandra Kim en 'Ik ben verliefd op jou' van Paul Severs. Caro zingt uitzonderlijk ook een nummer in het Frans; de Belgische klassieker 'j'aime la vie'. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Sandra Kim: J'aime la vie

Het originele fragment is afkomstig uit De Topcollectie en toont een piepjonge Sandra Kim op het Eurovisiesongfestival in Noorwegen in 1986. Met het nummer ‘J’aime la vie’ sleepte ze voor de eerste (en voorlopig ook enige) keer een overwinning in de wacht voor België. Sandra Kim gaat ook de geschiedenis in als de jongste winnares ooit: ze was op dat moment slechts 13 jaar oud.

In #NEWBEGINNING brengt Pommelien samen met Vince een nieuwe versie van de Belgische klassieker 'J'aime la vie'.

Paul Severs: Ik ben verliefd op jou

Het fragment is afkomstig uit een aflevering van De Topcollectie uit 2012 die in het teken stond van verliefdheid. De programmamakers doken in het VRT-archief en vonden er een optreden terug van Paul Severs uit 1982. Hij zong tijdens Hit Hit Hoera een van zijn grote hits: ‘Ik ben verliefd op jou’. Het nummer dateert van 1970 en leidde tot zijn grote doorbraak in Vlaanderen.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.55 uur op Ketnet.

Op Ketnet.be, in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos