Skip to Content
Video #LikeMe | Vroeger en nu: Ik hou van jou van Dana Winner

Video #LikeMe | Vroeger en nu: Ik hou van jou van Dana Winner

Vrijdag 31 januari - Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de vierde aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

In de vierde aflevering #RIVALRY is drama op school tussen Vince en Caro onvermijdelijk. Er speelt nog steeds heel veel tussen die twee. De tussenkomst van Scott helpt hun zaak niet vooruit. Ondertussen heeft Philippe zijn bedenkingen bij het vreemde gedrag van Olivier. ​ ​ ​ ​

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #RIVALRY kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Ik hou van jou' van Dana Winner en 'Hou me vast (want ik val)' van Rob De Nijs. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Dana Winner: Ik hou van jou

Het fragment is afkomstig uit een aflevering van Het Swingpaleis. In dat muzikale spelprogramma, gepresenteerd door Felice, kwamen geregeld artiesten optreden. Zo ook Dana Winner in 1997 met ‘Ik hou van jou’ (1996). De originele versie van ‘Ik hou van jou’ is van de Nederlandse zangeres Maribelle. Zij trok met dat nummer in 1984 naar het Eurovisiesongfestival.

Rob De Nijs: Hou me vast (want ik val)

Het fragment is afkomstig uit een aflevering van De Topcollectie (2011) waarin het muzikale TV-verleden van de VRT centraal staat. De aflevering staat in het teken van Bekende Nederlanders, waaronder Rob De Nijs. Het fragment toont een optreden van Rob De Nijs uit 1984 tijdens Zingezong. De Amsterdamse zanger en acteur bracht er een van zijn grote hits uit 1981: ‘Hou me vast (want ik val)’.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos