Skip to Content
Video #LikeMe | Vroeger en nu: Goeiemorgen morgen van Nicole en Hugo

Video #LikeMe | Vroeger en nu: Goeiemorgen morgen van Nicole en Hugo

Vrijdag 17 januari - Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de tweede aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

In de tweede aflevering #BACKHOME beseft Caro dankzij de boodschappen van mama Kristel dat haar toekomst in Antwerpen ligt. Ze trekt opnieuw in bij haar grootmoeder Titin (vertolkt door Janine Bischops). Het is een blij weerzien. Ook ​ Yemi is blij dat zijn BFF terug is. Camille krijgt een vreemd telefoontje, en de spanningen tussen Vince en Scott lopen verder op.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #BACKHOME kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Goeiemorgen morgen' van Nicole en Hugo, en 'Oempalapapero' van Marva. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Nicole en Hugo: Goeiemorgen morgen

Het fragment is afkomstig uit De laatste show. Nicole en Hugo brachten er in 2000 hun grote hit ‘Goeiemorgen morgen’. Het was de bedoeling dat Nicole en Hugo in 1971 met dat nummer naar het Eurovisiesongfestival zouden trekken in Dublin. Helaas werd Nicole vlak voor vertrek ziek en moest het duo afzeggen. In 1973 kregen Nicole en Hugo een tweede kans om de Belgische eer te verdedigen met ‘Baby, baby’, een nummer dat in het eerste seizoen van #LikeMe werd gebracht.

In #BACKHOME zingen niemand minder dan Sven De Ridder en Gunther Levi samen dit duet.

Marva: Oempalapapero

Het fragment komt uit een aflevering van De topcollectie uit 2012, waarin de muziekoptredens uit het VRT-archief centraal staan. Deze uitzending stond volledig in het teken van Marva, een Belgische artieste uit Blankenberge. 'Oempalapapero' (1975) is een van haar grootste hits, naast ‘Rode rozen in de sneeuw’ en ‘Een eiland van groen en blauw’.

Janine Bischops zingt als oma Titin het vrolijke 'Oempalapapero' wanneer ze ontdekt dat haar kleindochter Caro terug bij haar komt wonen.

Eerder werd al aangekondigd dat er maar liefst 9 concerten van #LikeMe aankomen in april en mei 2020 in de Lotto Arena in Antwerpen. De tickets gaan razendsnel de deur uit, en er is goed nieuws voor de #LikeMe-fans die nog geen ticket hebben kunnen bemachtigen: er worden 3 extra concerten gegeven, op vrijdag 1 mei (om 14.00 en 18.00 uur) en op zaterdag 2 mei (om 10.30 uur). Meer info hierover vind je op Ketnet.be.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

 

 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos