Skip to Content

VIDEO KETNET | Jada bezorgt mama Kim Clijsters een snotdouche

in Ketnet King Size

Gisteren was Kim Clijsters te gast in Ketnet King Size, de weekendochtendshow van Ketnet.  Ze kwam er een Ketnet-wedstrijd voorstellen naar aanleiding van de Diamond Games. Haar dochtertje Jada was er ook bij en die had haar mama wel eens graag 'besnotterd' gezien onder de 'snotdouche':  een spelletje waarbij de ouders van Ketnetters een douche met snot krijgen.

En zo belandde Kim Clijsters samen met een wildvreemde papa onder de douche (zie filmpje).

Maar daarnaast had ze dus ook een geweldige prijs meegebracht. Zes Ketnetters mogen tijdens de Diamond Games aan de hand van een topspeelster het tennisterrein oplopen bij de finale of één van de halve finales. Daarvoor moeten ze een vraag beantwoorden op Ketnet.be. De wedstrijd loopt nog tot donderdag. 
 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos