Skip to Content
Video Ketnet | Dochter Koen Wauters in audities Ketnet Musical

Video Ketnet | Dochter Koen Wauters in audities Ketnet Musical

Straks om 18.35 u. op Ketnet

In de derde aflevering van Ketnet Musical vanavond is een van de kandidaten Zita Wauters. “Ben jij familie van Koen Wauters?”, wou jurylid Koen Crucke weten tijdens de opname. En dat bleek tot zijn verbazing nog het geval te zijn ook.

De elfjarige Zita is inderdaad de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. Ook zij deed dus mee aan de audities van Ketnet Musical, waarin Ketnet en Studio 100 op zoek gaan naar 22 jonge talenten om mee te spelen in de nieuwe musical Kadanza Together. Zita koos voor het liedje Ik ben verliefd, een nummer van Lalaladies voor Junior Eurosong 2012. Tijdens haar optreden had Zita een verrassende knipoog in petto voor juryleden Laura Tesoro en Giovanni Kemper, die zoals bekend een koppel zijn.

“Ik vond het superspannend en had er echt heel veel zin in", zegt Zita. “Ik zing en acteer zo graag dat meespelen in een musical een grote droom is. Dus ik dacht: ‘Komaan Zita, je kan het. Geef alles wat je kan’.  Dat heb ik gedaan en ik hoopte dat dat voldoende zou zijn….”

“Wij zijn heel fier dat Zita mag meedoen aan de audities voor Ketnet Musical”, aldus mama Valerie en papa Koen. “We hopen dat zij zich goed amuseert in dit verhaal en nog meer zelfvertrouwen krijgt. Zita is een zonnetje in huis en we hadden haar gezegd dat ze dat op de auditie ook moest tonen.”

Hoe Zita het deed tijdens haar auditie, zien we in onderstaande video.  
Of ze doorgaat naar de finale, zal straks blijken in Ketnet Musical.

 

Ketnet Musical Kadanza Together is in de zalen te zien vanaf 6 februari 2016 en dit in De Panne, Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende. Alle info vind je op www.ketnetmusical.be

NIET VOOR PUBICATIE
Zita, Koen en Valerie zijn niet beschikbaar voor verdere reacties of interviews over de deelname van Zita aan de auditie van Ketnet Musical.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos