Skip to Content
VIDEO| Ann Van Den Broeck zingt 'Laat me nu toch niet alleen'

VIDEO| Ann Van Den Broeck zingt 'Laat me nu toch niet alleen'

'Baby Baby' in een nieuw jasje gestoken voor #LikeMe

De vijfde aflevering van #LikeMe, #QUALITYTIME, wordt morgen uitgezonden op Ketnet. Caro vermoedt dat de mysterieuze Ruben niemand minder is dan Botty, haar klastitularis. Dat zorgt al snel voor heel wat awkward momenten en misverstanden. Tussen Vince en Camille is alles ondertussen terug goed, maar haar jaloersheid blijft wel de kop opsteken.

Het echte zwaartepunt in #QUALITYTIME ligt echter op Caro en haar mama, Kristel:

Wanneer Caro haar mama (Ann Van Den Broeck) omhelst na een zware dag op school, ziet Caro tot haar verbazing dat ze een pluk blonde krullen in haar handen heeft. Caro’s mama heeft kanker, de chemo begint zijn werk te doen. Hoewel Caro’s mama meestal heel positief en nuchter met haar ziekte omgaat, en zich sterk houdt voor haar gezin, laat ze in deze aflevering voor het eerst haar verdriet zien.

 De scène toont een heel gevoelig moment tussen moeder en dochter, waarin alles draait om vertrouwen, geborgenheid, troost, warmte, liefde, verdriet, frustratie ... Allemaal emoties waar heel wat kinderen in zo’n situaties vandaag al te vaak mee geconfronteerd worden. Dit verhaal is dus heel herkenbaar.”
​Ann Van Den Broeck

In een bijzonder integere en emotionele scène zingt Ann Van Den Broeck Laat me nu toch niet alleen van Johan Verminnen, terwijl Caro haar mama’s haren afscheert.

Het was een heftige opname met live zingen op de set. Ik vond het erg bijzonder om deze scène te spelen vanuit de optiek van een moeder die zich zo positief en zo sterk mogelijk probeert te houden voor haar dochter. Ik denk dat het heel belangrijk is om je kind bij zo’n ingrijpende situaties te betrekken.”
​Ann Van Den Broeck

Niet alleen Laat me nu toch niet alleen van Johan Verminnen werd speciaal voor deze aflevering van #LikeMe bewerkt, ook Baby baby, een nummer van Nicole en Hugo, komt aan bod.

Nicole en Hugo trokken met dat nummer naar het Eurovisiesongfestival in 1973. Ondanks de laatste plaats die België dat jaar behaalde, werd het nummer deel van het collectief geheugen, niet in het minste dankzij de blitse paarse pakjes en danspasjes van Nicole en Hugo. Trouwens, Hugo toont in #LikeMe dat hij naast zingen ook talent heeft voor acteren; hij schittert in zijn rol als directeur Karel Wolfs.

“Baby baby is echt een speciaal nummer voor ons. We zijn dan ook heel blij dat de makers voor dat nummer gekozen hebben. Zo leert een nieuwe generatie ons nummer kennen, dat toch al 46 jaar oud is. Dat bewijst nog maar eens dat het in 1973 ook al een sterk nummer was. Al denken we dat het publiek toen nog niet rijp was voor onze danspasjes en opvallende kostuums.”
​Nicole en Hugo

 Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen (gratis) herbekijken samen met heel wat extra's: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos