Skip to Content

VIDEO | Tom Waes jaagt jongen de stuipen op het lijf

Bangelijke kennismaking voor het nieuwe Ketnet-programma De Blacklist

In De Blacklist haalt Tom Waes samen met ondernemende Ketnetters allerlei straffe stunts uit.

Zo droomde Anton ervan een echte horrorfilm te maken. Dat had hij vorig jaar laten weten tijdens het grote Checklist-project van Ketnet. Daarbij werd aan de kinderen gevraagd wat ze nog graag zouden willen doen voor hun 12de.

Maar wie een horrorfilm wil maken, moet ook zelf wel tegen een stootje kunnen, vond Tom Waes. Daarom besloot hij Anton op een ietwat verrassende manier te gaan melden dat ze samen zijn droom zouden waarmaken. Even leek het een nachtmerrie, maar daarna kon Anton er toch smakelijk mee lachen.

Meer informatie over De Blacklist via de link hieronder.

De Blacklist: vanaf maandag 3 november om 8.25 en 18.35 u. op Ketnet

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos