VIDEO | Na succesvolle vlogs van Zita Wauters nu gloednieuwe gaming vlogs

VIDEO | Na succesvolle vlogs van Zita Wauters nu gloednieuwe gaming vlogs

Junes uit Ketnet Musical debuteert als vlogger op Ketnet

Vloggers zijn immens populair bij kinderen. En daar speelt Ketnet op in. Vorig najaar zagen de Ketnetters Zita Wauters voor het eerst als vlogster op ketnet.be en op het Youtube-kanaal van Ketnet. In verschillende filmpjes gaf ze tips om het nieuwe schooljaar goed in te zetten. Nadien volgden nog nieuwe vlogs met verschillende DIY filmpjes. De vlogs waren een enorm succes met als 'winnaar' de vlog 'Hoe maak je slijm' met maar liefst 398.070 views via het Ketnet Youtube-kanaal.

Dit voorjaar lanceerde Ketnet 'wetenschapsvlogs' met vlogger Samir Korbi (UP2D8).

Ketnet zet verder in op vlogs en lanceert vandaag Junes Callaert als nieuw 'vloggezicht'. Junes Callaert speelde één van de twee hoofdrollen in Ketnet Musical Unidamu en zal de Ketnetters laten kennismaken met games en de nieuwste technologische gadgets en hypes. 

Gamen is hot

Gaming is een populaire vrijetijdsbesteding bij kinderen. In het najaar van 2016 zette Ketnet gaming al in een positief daglicht. Want kinderen kunnen veel leren door te gamen. Zo presenteerde William Boeva het programma Boeva & the games, konden ouders en kinderen proeven van nieuwe technologieën en games tijdens een game-event en werden ouders geïnformeerd tijdens verschillende lezingen. 

De video's verschijnen vanaf vandaag elke woensdag omstreeks 12u op Ketnet.be, in de Ketnet-app en op het Ketnet Youtube kanaal. 

Over Ketnet

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos