VIDEO | Na succesvolle vlogs van Zita Wauters nu gloednieuwe gaming vlogs

VIDEO | Na succesvolle vlogs van Zita Wauters nu gloednieuwe gaming vlogs

Junes uit Ketnet Musical debuteert als vlogger op Ketnet

Woensdag 11 oktober 2017 — Vloggers zijn immens populair bij kinderen. En daar speelt Ketnet op in. Vorig najaar zagen de Ketnetters Zita Wauters voor het eerst als vlogster op ketnet.be en op het Youtube-kanaal van Ketnet. In verschillende filmpjes gaf ze tips om het nieuwe schooljaar goed in te zetten. Nadien volgden nog nieuwe vlogs met verschillende DIY filmpjes. De vlogs waren een enorm succes met als 'winnaar' de vlog 'Hoe maak je slijm' met maar liefst 398.070 views via het Ketnet Youtube-kanaal.

Dit voorjaar lanceerde Ketnet 'wetenschapsvlogs' met vlogger Samir Korbi (UP2D8).

Ketnet zet verder in op vlogs en lanceert vandaag Junes Callaert als nieuw 'vloggezicht'. Junes Callaert speelde één van de twee hoofdrollen in Ketnet Musical Unidamu en zal de Ketnetters laten kennismaken met games en de nieuwste technologische gadgets en hypes. 

Gamen is hot

Gaming is een populaire vrijetijdsbesteding bij kinderen. In het najaar van 2016 zette Ketnet gaming al in een positief daglicht. Want kinderen kunnen veel leren door te gamen. Zo presenteerde William Boeva het programma Boeva & the games, konden ouders en kinderen proeven van nieuwe technologieën en games tijdens een game-event en werden ouders geïnformeerd tijdens verschillende lezingen. 

De video's verschijnen vanaf vandaag elke woensdag omstreeks 12u op Ketnet.be, in de Ketnet-app en op het Ketnet Youtube kanaal. 

Junes | Weg met die gekke konijntjes!