Skip to Content
Ketnet krijgt een nieuwe wrapper!

Ketnet krijgt een nieuwe wrapper!

Breaking news bij Ketnet: er komt een nieuwe wrapper. Dat is vandaag bekendgemaakt in het Ketnet Showbizznieuws en Karrewiet. Het wordt een jongen en vanavond is hij al even te gast bij Ketnet voor een eerste kennismaking.

Maar de echte identiteit van de nieuwe wrapper blijft nog verborgen tot hij helemaal opgeleid is en klaar om de nieuwe collega te worden van Sarah, Sien, Sander, Leonard en Charlotte.

Ondertussen krijgen de Ketnetters de volgende weken al wel een aantal tips over wie die mysterieuze nieuwe wrapper wel zou kunnen zijn.

Bekijk hieronder de Karrewiet-reportage over de aankondiging van de nieuwe wrapper.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos