VIDEO | Ian Thomas, hoe het begon...

VIDEO | Ian Thomas, hoe het begon...

Karrewiet Plus in het spoor van Ian Thomas

Vrijdag 4 maart 2016 — Karrewiet Plus kreeg een unieke inkijk in het leven van Ian Thomas in Los Angeles. Het Ketnet-magazine volgt Ian tijdens een zangsessie voor zijn gloednieuwe album, in de studio waar onder meer ook de wereldberoemde zangeres Rihanna haar muziek opneemt.

Karrewiet Plus kijkt samen met Ian ook terug naar beelden uit een Koppen reportage van vijf jaar geleden, toen hij op de rand van de doorbraak stond nadat hij een cover van Justin Bieber op Youtube plaatste. Beelden waar Ian zelf toch ook wel een beetje van opkijkt.  (zie bijgevoegde video)

Nu woont Ian in de Verenigde Staten en timmert hij aan een internationale carrière, als zanger maar ook als fotomodel. Hij sport, eet gezond en verzorgt zijn uiterlijk tot in de puntjes. Én hij houdt zijn fans constant op de hoogte via zijn Youtube-kanaal. Ians grootste droom? Ooit een ster krijgen op de Walk of Fame naast beroemdheden als Michael Jackson.

Ook Koppen volgde Ian Thomas in Amerika, en brengt op woensdag 9 maart een reportage.

Karrewiet Plus - In het spoor van Ian Thomas: maandag 7 maart 2016 om 19.15 u. op Ketnet (hh op woensdag 9.1 om 12.15 u, zaterdag 12.3 om 17.55 u.)

Koppen: woensdag 9 maart 2016 om 21.25 u. op Eén

NIET VOOR PUBLICATIE:

De reportage 'In het spoor van Ian Thomas' is voor persvisie beschikbaar op het Persportaal van VRT Communicatie.

Video Ketnet - Karrewiet Plus : In het spoor van Ian Thomas

Ian Thomas - (c) VRT
Ian Thomas - (c) VRT
Ian Thomas - (c) VRT