Skip to Content
VIDEO | Assistent-bondscoach Vital Borkelmans onder 'smosdouche' bij Ketnet

VIDEO | Assistent-bondscoach Vital Borkelmans onder 'smosdouche' bij Ketnet

Vital Borkelmans te gast in ochtendshow Kingsize Live

Vanochtend werd tijdens Kingsize Live, de ochtendshow van Ketnet, bekendgemaakt welke vijf lagere scholen er vrijdag 3 juni bezoek mogen verwachten van enkele Rode Duivels. Eind maart riepen de Rode Duivels en Ketnet samen op om tijd te maken voor lokale sociale projecten. Heel wat scholen volgden deze oproep en werden zo Duivelse +scholen. Vijf van hen krijgen vrijdag dus hoog bezoek. Centrale gast van de ochtendshow was Vital Borkelmans, assistent-bondscoach van onze Nationale ploeg. Aan het einde van de show nemen normaal gezien twee ouders van aanwezige kinderen in de studio plaats onder de 'smosdouche'. Maar voor de allerlaatste Kingsize Live van het seizoen zag Vital het wel zitten om samen met een aanwezige leerkracht plaats te nemen onder de smosdouche. De kinderen in de studio probeerden zo veel mogelijk 'smoscapsules' te verzamelen. Hoe dat verliep, zie je in bijgevoegde video.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos