Skip to Content
Veel grote namen op Het Gala van de Gouden K's 2015

Veel grote namen op Het Gala van de Gouden K's 2015

Zondag 17 januari op Ketnet

Na het succes van de eerste twee edities organiseert Ketnet ook dit jaar Het Gala van de Gouden K’s: een even sympathieke als spetterende awardshow waarin we te weten komen wie of wat in het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de sport het populairst was bij de Vlaamse kinderen. De prijzen worden uitgereikt door onder meer Kobe Ilsen, Karen Damen, Balthasar Boma, Ben Segers, Joy Anna Thielemans en Moora Vander Veken, Lieven Scheire, Imke Courtois, de coach van Iedereen Beroemd, Peter Van de Veire, Kürt Rogiers, Tatyana Beloy en William Boeva.   

Het Gala van de Gouden K’s 2015 wordt gepresenteerd door de zes wrappers en uitgezonden op zondag 17 januari om 9.00 u. op Ketnet.

35.000 Ketnetters en 6 wrappers

Het Gala van de Gouden K’s 2015 is een grootse award-show boordevol muziek, humor en uiteraard een stoet bekende persoonlijkheden.

Meer dan 35.000 Ketnetters brachten hun stem uit via ketnet.be. Zo maakten zij duidelijk wie of wat hen in 2015 het meest kon overtuigen. Wie zijn hun favoriete TV-sterren? Welke song hebben ze luidkeels meegebruld? Wie zijn de hunk en babe van 2015 en welk sportmoment maakte het meeste indruk? De zes wrappers – Charlotte, Leonard, Sarah, Sien, Sander en Thomas - presenteren het Gala en maken er – samen met de Ketnetters – een geweldig feestje van.

15 Gouden K’s

Er zijn in totaal 15 Gouden K’s. Twee daarvan worden op zaterdag 16 januari uitgereikt in Ketnet Swipe. De overige 13 worden  uitgedeeld op het Gala van de Goude K’s 2015, door de crème de la crème van het Vlaamse BV-landschap. Onder meer Kobe Ilsen, Karen Damen, Balthasar Boma, Ben Segers, Joy Anna Thielemans en Moora Vander Veken uit Thuis, Lieven Scheire, Imke Courtois, de coach van Iedereen Beroemd, Peter Van de Veire, Kürt Rogiers, Tatyana Beloy en William Boeva  mogen een Gouden K overhandigen.

1 Gouden Gouden K

Als kers op de taart is er tot slot ook nog één Gouden Gouden K: een heel bijzondere award, overhandigd door twee Ketnetters die daar speciaal voor uitgekozen zijn. Maar voor wie is die Gouden Gouden K bestemd?  Dat zien we op zondag 17 januari op Ketnet.

Een rist gouden artiesten

Naast awards en verrassingen, horen er bij een Gala uiteraard ook een paar knallers van optredens. Slongs Dievanongs brengt haar iFoon mee, de Ghost Rockers zetten hun vetste hits op een rijtje, Stan van Samang zorgt voor een ontroerend moment met Een ster, de voltallige cast van Kadanza Together demonstreert zijn talent en K3 doet de boel ongetwijfeld ontploffen. Als afsluiter zorgt de KetnetBand - mét een heleboel special guests - nog voor een bijzonder optreden…

 

De opnames vinden plaats op woensdag 13 januari, vanaf 16.00u in de AED-studio’s in Lint.

Uitzending : zondag 17 januari om 9.00 u. op Ketnet.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos