Skip to Content
Tatyana Beloy speelt hoofdrol in nieuwe musical van Ketnet en Studio 100

Tatyana Beloy speelt hoofdrol in nieuwe musical van Ketnet en Studio 100

Kinderen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de preselecties

Het grote publiek kent Tatyana Beloy vooral als actrice (Spring, Spoed), reportagemaakster (Volt, Vlaanderen Vakantieland) en presentatrice (Junior Musical), maar nu kunnen we ook kennismaken met Tatyana’s zang- en danstalent: ze zingt het kersverse themalied van de nieuwe musical van Ketnet en Studio 100 en schittert in de bijhorende videoclip.
Er komt inderdaad een vervolg op Junior Musical: Kadanza, op Ketnet én in de zalen. Tatyana speelt een van de hoofdrollen en met het themalied Kadanza Together en de videoclip lanceert ze meteen ook een oproep aan de kinderen om zich via www.ketnetmusical.be in te schrijven voor de preselecties tijdens de Ketnet Zomertour.

Bekijk de videoclip hieronder.

Junior Musical was een regelrecht succes. De zoektocht naar de cast voor de musical Kadanza zorgde voor mooie en straffe televisie. De musical zelf oogstte veel lof en werd bezocht door meer dan 40.000 mensen. Reden genoeg voor Ketnet om samen met Studio 100 in een nieuw musicalavontuur te stappen, met een geheel nieuwe cast: Ketnet Musical: Kadanza Together.  

 

Tatyana Beloy

Vorig jaar was Tatyana Beloy (°1985) de presentatrice van Junior Musical en dit jaar speelt ze een hoofdrol in Kadanza Together. Dat is geen toeval, want Tatyana is gek op musical. Ze trok destijds naar Londen om er hedendaags theater te studeren aan de East 15 Acting School, maar ook voor de West End en de vele musicals die ze er kon gaan bekijken. Tien jaar geleden toerde ze al door België en Nederland met de musical Jungle Book. Tatyana organiseert elk jaar ook een musicalstage in haar eigen academie Move in Mortsel. Ketnet Musical is dus helemaal haar ding.
Tatyana: “Musical is voor mij pure magie: samen zingen, dansen en acteren, en zo een mooi muzikaal verhaal vertellen. Ik vind het gewoon fantastisch hoe kinderen zich daar helemaal kunnen in uitleven.  De eerste Kadanza-musical heb ik uiteraard heel vaak gezien en ik heb toen dikwijls gedacht: als ik nu zelf eens op de planken mocht staan tussen al die kinderen. Nu mag ik effectief meedoen en daar kijk ik dus enorm hard naar uit. Maar we zijn ook nog op zoek naar creatieve kinderen die even veel van zingen, dansen en acteren houden als ik. Wie zin heeft om mee te doen, vindt alle informatie op de website www.ketnetmusical.be.”

 

Inschrijven voor preselecties via www.ketnetmusical.be

Kadanza Together gaat over twee groepen jongeren die op kamp zijn op dezelfde kampplaats: de ene groep doet een  koorkamp en de andere een danskamp. Het botert niet al te best tussen die twee en dat betert er niet op wanneer een jongen uit de dansgroep en een meisje uit het koor verliefd worden op elkaar. Hoe dat afloopt, zien we volgend jaar in Kadanza Together, een musical die opnieuw volop zal putten uit het rijke repertoire van Junior Eurosong.

Kinderen tussen 10 en 15 jaar die graag dansen, zingen en acteren, kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de preselecties via www.ketnetmusical.be.  De  preselecties vinden plaats tijdens de Ketnet Zomertour

  • Zaterdag 11 juli              Antwerpen
  • Zondag 19 juli                 Poperinge
  • Zondag 2 augustus         Wenduine
  • Zaterdag 15 augustus     Roeselare

Karrewiet, het jeugdjournaal van Ketnet, heeft straks een reportage over Ketnet Musical en een interview met  Tatyana. Zij is vanavond ook te gast in Café Corsari.

De zoektocht naar de cast van Kadanza Together is dit najaar te volgen in Ketnet Musical op Ketnet.

Kadanza Together gaat in première op 6 februari 2016 in De Panne en is daarna ook te zien in Gent, Antwerpen, Hasselt en Oostende.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos