Schoolkinderen moeten niets missen van de Duivels dankzij Copa Ketnet

De Rode Duivels kennen ook heel wat fans bij de allerjongsten onder ons. Voor hen zijn heel wat wedstrijden in Brazilië te laat bij ons op televisie te zien. Dankzij Copa Ketnet, het speciale live voetbalmagazine van Ketnet de ochtend na elke wedstrijd, kunnen schoolkinderen de volgende dag toch helemaal mee zijn met het voetbalnieuws zonder dat ze er hun slaap voor moeten laten.
 

Wrappers Niels en Sien presenteren afwisselend Copa Ketnet vanop het eigen Ketnet-voetbalveld, in de schaduw van de VRT-toren. Ze bieden een terugblik op wat er de afgelopen nacht gebeurd is in Brazilië: de wedstrijden die gespeeld zijn, de avonturen van de Rode Duivels en alle andere markante nieuwsfeiten omtrent het WK voetbal.  Een reportageploeg van Karrewiet is ter plaatse in Brazilië om voor Copa Ketnet verslag uit te brengen.

 Copa Ketnet, op schooldagen live om 7.45u en op vakantiedagen live om 8.30u

Over Ketnet

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos