Skip to Content

Proficiat Sarah met de geboorte van kleine Nouh!

Ketnet wenst wrapper Sarah Mouhamou en haar kersverse gezinnetje het allerbeste

Vandaag liet Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou weten dat haar zoontje Nouh geboren is. De kersverse ouders laten weten dat alles goed gaat en dat ze nu vooral genieten van de tijd samen met hun pasgeboren zoontje.

“We zijn enorm blij en fier met de geboorte van ons zoontje Nouh. We stellen het allemaal heel erg goed en Jeffrey en ik zijn in de wolken", aldus Sarah. "Dit is de mooiste dag van ons leven."

Sarah geniet nu van haar moederschapsrust en zal dus even van het scherm verdwijnen. Begin 2019 zal ze opnieuw te zien zijn op Ketnet.

 

NOOT voor de redactie:

Sarah en haar partner hebben besloten om hier geen interviews over te geven. Bedankt voor uw begrip.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos