Pommelien Thijs grote winnaar op het Gala van de Gouden K's in een uitverkocht Sportpaleis

Pommelien Thijs grote winnaar op het Gala van de Gouden K's in een uitverkocht Sportpaleis

Zaterdag 20 januari 2024 – Het Gala van de Gouden K’s was vanavond aan zijn elfde editie toe. In een bruisend en tot aan de nok toe gevuld Sportpaleis genoten Ketnetters en hun ouders van een spetterende show met tal van optredens. Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd. Onder meer de Ketnet-wrappers, Dina Tersago, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen tekenden present voor de awardshow van Ketnet. Tijdens het Gala konden de kijkers in het Sportpaleis en thuis ontdekken wie of wat in 2023 in media, showbizz en sport het populairst was bij Vlaamse kinderen en dus een Gouden K verdiende. ​Pommelien Thijs was dé grote winnaar van de avond en ging met 3 Gouden K's naar huis.

Story image

Pommelien grote winnaar van de avond

Er werden opnieuw tien Gouden K's uitgereikt. #LikeMe ging voor een laatste keer naar huis met een award voor Ketnet-programma, The Masked Singer won opnieuw de Gouden K voor familieprogramma en ook Karrewiet viel weer in de prijzen. Maar grote winnaar van de avond was zangeres en actrice Pommelien Thijs, die met drie Gouden K's naar huis mocht.

  • Ketnet-programma: #LikeMe
  • Ketnet-ster: Pommelien Thijs in #LikeMe
  • Ketnet-moment: Sander neemt afscheid als Ketnet-wrapper
  • Familieprogramma: The Masked Singer
  • Held: Aaron Blommaert wint The Masked Singer
  • Song: Pommelien Thijs – Erop of eronder
  • Artiest: Pommelien Thijs
  • Online ster: Timon Verbeeck
  • Online kanaal: @Karrewiet
  • Outfit van de avond: Bert De Kock

Spectaculaire show

Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd op de elfde editie van het Gala. Er waren onder andere optredens van CAMILLE, Francisco, XINK en Gustaph. Enkele castleden van #LikeMe, zoals Hugo Sigal en Ann Van Den Broeck, verrasten ook de hoofdcast met een ontroerende afscheidsperformance. Pommelien Thijs sloot de avond gepast af met de Song van het jaar 'Erop of eronder'.

De awards werden uitgereikt door de coolste namen uit de showbizz: Dina Tersago, Gloria Monserez, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, ​ Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen.

De awardshow werd integraal uitgezonden op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX. Ook op VRT 1 werd de show later op de avond getoond.

Op zondag 21 januari kan je de show herbekijken op Ketnet, samen een backstage-verslag van Rode Lopers Imea en Timon.

Op woensdag 24 januari kan je omstreeks 13.30 uur de show bekijken met VGT, op ​ Ketnet, VRT MAX en Ketnet.be.

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet
Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos