Skip to Content
OPROEP | Ketnet zoekt grootouders en kleinkinderen voor nieuwe quiz.

OPROEP | Ketnet zoekt grootouders en kleinkinderen voor nieuwe quiz.

Inschrijven kan tot en met zondag 26 april via Ketnet.be

Ketnet zou het fijn vinden als u onderstaande oproep via uw medium zou willen verspreiden.

Ketnet is op zoek naar kinderen die samen met hun grootouder willen deelnemen aan een gloednieuwe en uitdagende quiz met als titel 'Oude taart'. In het programma ontdekken we hoe sterk de band is tussen oma/opa en het kleinkind, en wordt doorheen de verschillende rondes duidelijk hoeveel ze afweten van elkaars leefwereld. Benieuwd welke oma of opa nog lang geen oude taart is.

Concreet is Ketnet op zoek naar kinderen tussen 9 en 12 jaar én hun enthousiaste oma of opa. De opnames vinden tijdens de zomervakantie plaats. Inschrijven en meer info via www.ketnet.be.

NIET VOOR PUBLICATIE:

Er zijn twee spotjes gemaakt om de oproep te ondersteunen. Van elke spot is er een versie die de kinderen rechtstreeks aanspreekt, en een versie die zich wendt tot de grootouders. Naargelang de doelgroep van uw medium kan u kiezen welke versie(s) u wilt overnemen.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos