Maureen Vanherberghen neemt afscheid van De KetnetBand en geeft de fakkel door aan Imea Denooze

Maureen Vanherberghen neemt afscheid van De KetnetBand en geeft de fakkel door aan Imea Denooze

Vrijdag 22 maart 2024- Groot nieuws vanuit De KetnetBand: Maureen Vanherberghen neemt na meer dan tien jaar afscheid van de populaire band. Het vertrek van Maureen biedt een mooie kans aan Imea Denooze. Samen met Ketnet-wrapper Gloria Monserez, ​ Lotte Stevens (Hoodie), Giovanni Kemper (Nachtwacht), Jasper Heyman (Campus 12) en ​ Maarten Cop (Hoodie) trekt zij binnenkort met De KetnetBand door Vlaanderen met een goedgevulde agenda vol optredens.

"Ik denk dat de cirkel wel rond is. Ooit ging ik zelf als klein meisje kijken naar De KetnetBand. Daarna mocht ik zelf heel Vlaanderen rondcruisen en nu kan ik met mijn eigen dochter gaan kijken. Maar ik ben ontzettend fier dat ik deel mocht uitmaken van de beste band van het land." Maureen Vanherberghen
"Ik ben super blij dat ik deel mag uitmaken van De KetnetBand! Ik kijk het meeste uit naar het publiek en de vibes op het podium met mijn collega’s. Ik hoop dat ik mensen kan laten lachen en met een positief gevoel naar huis zal sturen!" Imea Denooze

Fans kunnen Imea voor het eerst in actie zien op 15 mei 2024 tijdens haar debuutshow met De KetnetBand.

Story image

Wie is Imea Denooze?

De 19-jarige Imea komt uit Brakel en is bekend van haar hoofdrol als Sari in de reeks GameKeepers. Ze acteerde al in de film Bittersweet Sixteen en speelde hoofdrol in Ketnet Musical: De Finale.

Story image

 

De populaire De KetnetBand heeft in zijn meer dan twintigjarig bestaan al heel wat bekende leden de revue zien passeren: onder meer Mark Tijsmans, Kobe Vanherwegen, Erika Van Tielen, Sofie Van Moll, Veronique Leysen, Charlotte Leysen en Celine Verbeeck maakten ooit deel uit van de live-band van Ketnet. 

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos