Skip to Content
Maarten Cop, Lotte Stevens en Jasper Heyman versterken De KetnetBand

Maarten Cop, Lotte Stevens en Jasper Heyman versterken De KetnetBand

Zondag 13 februari 2022- Groot nieuws over De KetnetBand vanochtend in Kingsize Live op Ketnet. De populaire kinderband krijgt er in een klap drie leden bij. En het zijn niet de minsten: Maarten Cop (Hoodie, Familie), Lotte Stevens (Mega Mindy, Hoodie) en Jasper Heyman (Campus 12). Samen met Ketnet-wrapper Gloria Monserez, Maureen Vanherberghen (Helden) en Giovanni Kemper (Nachtwacht) trekken zij binnenkort door Vlaanderen met een goedgevulde agenda vol optredens.

"Als kind brulde ik alle intro’s van de Ketnet programma’s mee. Nu kan ik dat ongegeneerd terug doen als lid van de zalige KetnetBand."  Lotte Stevens
"Als klein manneke droomde ik er al jaren van om op een podium te staan! Ik ben super blij dat ik die droom nu kan waarmaken met De KetnetBand. Maarten Cop
"De KetnetBand is het beste excuus om een giga-feest te bouwen, waar en wanneer dan ook. En daar heb ik, Duracell konijn als ik ben, ontzettend veel zin in." Jasper Heyman
(c) - VRT - De KetnetBand
(c) - VRT - De KetnetBand

De populaire KetnetBand heeft in zijn meer dan twintigjarig bestaan al heel wat bekende leden de revue zien passeren: onder meer Mark Tijsmans, Kobe Vanherwegen, Erika Van Tielen, Sofie Van Moll, Veronique Leysen, Charlotte Leysen en Celine Verbeeck maakten ooit deel uit van de live-band van Ketnet. De KetnetBand speelt ongeveer 100 shows per jaar en treedt in 2022 in heel Vlaanderen op met een nieuwe show vol Ketnet-hits en covers uit de hitlijsten.

Gloria, Giovanni, Lotte, Jasper, Maarten en Maureen wisselen elkaar af: tijdens een optreden geven telkens drie van hen het beste van zichzelf op het podium. Ketnetters kunnen De KetnetBand voor het eerst aan het werk zien in de nieuwe opstelling voor het eerst aan het werk zien vanaf april. Ketnet-wrapper Sien Wynants, Elindo Avastia (Ghostrockers, @elindo,..) en Michiel Demeyer (Biba & Loeba, Daens, Thuis,..) nemen afscheid van De KetnetBand en geven de fakkel dus door aan Lotte, Maarten en Jasper.

Data en extra informatie over De KetnetBand via Ketnetvoorouders.be.

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet

----------------------

NOOT AAN DE REDACTIE:

Interviews via Elise.Vandevenne@VRT.be

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos