Skip to Content
#LikeMe lanceert nieuwe zomersingle 'Gelukkig zijn'

#LikeMe lanceert nieuwe zomersingle 'Gelukkig zijn'

De cast van de Ketnet-serie #LikeMe zet de zomer positief in met de herwerking van het nummer 'Dat heet dan gelukkig zijn' van Ann Christy.

22 mei 2021 - Deze ochtend hoorde je de nieuwe zomersingle 'Gelukkig zijn' van #LikeMe voor het eerst in het Radio 2 programma 'Wat een week'. Speciaal voor de populaire Ketnet hit-reeks maakte de cast een herwerking van het nummer van Ann Christy. In 1975 ging Ann Christy met 'Gelukkig zijn' naar het Eurosongfestival.

Caro, Vince, Yemi, Camille, Scott en Maria focussen zich in de herwerkte versie op datgene wat hen gelukkig maakt. Het gevoel van niet alleen te zijn, van onbezorgd dromen en samen uitkijken naar een betere toekomst. Dat en zoveel meer, wensen deze tieners hun publiek toe.

'Gelukkig zijn' is een productie van FABRIC MAGIC voor Ketnet.

Jasmien Kuipers VRT Communicatie

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos