Skip to Content

Ketnetters overhandigen Gouden K aan Eden Hazard

 

De Rode Duivels op het EK werd door de Ketnetters verkozen als hét sportmoment van het jaar afgelopen februari op het Gala van de Gouden K’s. Helaas konden de Rode Duivels de award niet persoonlijk in ontvangst nemen op het gala. Belofte maakt schuld én daarom ging Ketnet vandaag de Duivels persoonlijk de award overhandigen op de Family Day. Ketnetters Arne uit Rupelmonde en Kyra uit Linkhout kregen de eer om de Gouden K te overhandigen aan kapitein Eden Hazard.

“Natuurlijk zijn we heel blij met de Gouden K. Appreciatie van het publiek maakt ons altijd heel blij, en extra blij als die appreciatie van kinderen komt!”

Leander Dendoncker

"Ik was wel heel zenuwachtig! En sommigen van de Rode Duivels hadden wel een beetje zweethandjes.”

Kyra 

 

Ketnet en de Rode Duivels zijn geen onbekenden, zo werkten ze vorig jaar al samen voor de Duivelse +school. Hier kregen vijf sociaal geëngageerde scholen bezoek van enkele Rode Duivels.

 

Het verslag kan u bekijken zondag om 9.35 uur en 18 uur en is te herbekijken op ketnet.be.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos