Skip to Content

KetnetBand viert 15de verjaardag met rondtrekkende verjaardagsshow en nieuwe single

Charlotte, Sien, Thomas & Maureen te gast in Ketnet King Size op zaterdag 24 januari

Speciaal voor hun 15de verjaardag gaat de KetnetBand op tournee met een heuse verjaardagsshow. Op het Gala van de Gouden K's gaven Charlotte, Sien, Thomas & Maureen al een voorproefje en morgen zijn ze te gast in Ketnet King Size. Ze komen er vertellen over de 15de verjaardag van de KetnetBand en over hun verjaardagsshow, en ze stellen hun nieuwe single voor. Zaterdag 24 januari vanaf 8.30 u. op Ketnet.

 

15 jaar KetnetBand

De KetnetBand is al vijftien jaar de meest swingende kidsband van het land en dat moet gevierd worden. Sinds 2000 reist De KetnetBand door het land met hun swingende en knettergekke muziekprogramma. Ze zijn te zien op de grote Ketnet-evenementen en op allerlei evenementen voor kinderen.

 

Verjaardagsshow en nieuwe single

Speciaal voor hun verjaardag heeft de KetnetBand een geweldige verjaardagsshow in elkaar geknutseld. Daarin brengen de vier vertrouwde televisiegezichten samen met hun muzikanten een wervelwind van hits, meezingers en klassiekers in het kinder- & jeugdgenre. Het wordt ongetwijfeld hét verjaardagsfeestje van het jaar.

Om het feest alvast goed in te zetten, dook De KetnetBand in de studio voor een nieuwe single.  Die komen ze voorstellen op zaterdag 24 januari in Ketnet King Size. Het is - hoe kan het ook anders - een verjaardagslied, meer bepaald Het Ketnet verjaardagslied.

 

Bekende namen

Momenteel bestaat De KetnetBand uit Thomas Van Goethem (Ketnetters kennen hem als Sam in De 5e boog en zijn stem van de vele teken- en langspeelfilms die hij insprak als stemacteur), Maureen Vanherberghen (één van de Helden in het gelijknamige Ketnet-programma en het gezicht van Broodje Kaas op Ketnet), Charlotte Leysen (Ketnet-wrapper sinds 2011 en een van de acteurs in Junior Musical) en Sien Wynants (Ketnet-wrapper sinds 2012 en presentatrice bij Studio Brussel).

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos