Skip to Content

Ketnet-wrapper Sien Wynants verwacht eerste kindje

Ketnet-wrapper Sien Wynants had vandaag groot nieuws te vertellen aan de Ketnetters. Begin april verwacht ze samen met haar vriend Pieter-Jan hun eerste kindje. Sien verraste de Ketnetters en collega Sarah Mouhamou deze namiddag tijdens de wrap op Ketnet. De kinderen thuis kregen de kans om via de website vragen door te sturen voor Sien. Waar ze met alle plezier op antwoordde vanuit de Ketnet-studio.

"Pieter-Jan en ik kijken ernorm uit naar ons eerste kindje. We zijn heel erg benieuwd om hem of haar te zien. We kennen het geslacht al, maar dat houden we nog lekker geheim tot de geboorte. Ik heb bijna geen last van kwaaltjes dus ik kan volop van de zwangerschap genieten. De komende weken en maanden gaan we ons huis babyklaar maken zodat we er over een kleine vier maanden helemaal klaar voor zijn!", aldus Sien.

Sien zal zo lang mogelijk blijven wrappen en optreden met de KetnetBand. Tijdens haar moederschapsverlof zullen de collega's haar afwezigheid opvangen.

NOOT voor de redactie:
Sien Wynants en haar partner hebben besloten hier geen interviews over te geven. Bedankt voor uw begrip.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos