Skip to Content

Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou in blijde verwachting van eerste kindje

Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou en haar partner Jeffrey Van Aerschot verwachten eind oktober hun eerste kindje. De zwangerschap verloopt tot nu toe probleemloos en Sarah en Jeffrey zijn enorm blij om hun gezinsgeluk uit te breiden. 

"Jeffrey en ik zijn super gelukkig en vinden het ongelooflijk spannend. De zwangerschap verloopt heel erg goed en we kijken er enorm naar uit om eind oktober mama en papa te worden" , aldus Sarah.

Sarah zal zolang als mogelijk te zien zijn op Ketnet. Tijdens haar moederschapsrust zullen de collega's haar afwezigheid opvangen.

 

NOOT voor de redactie:
Sarah Mouhamou en haar partner hebben besloten hier geen interviews over te geven. Bedankt voor uw begrip.

(c) - VRT - Sarah Mouhamou - Joost Joosten
(c) - VRT - Sarah Mouhamou - Joost Joosten
Contacteer ons
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos