Skip to Content
Ketnet-wrapper Leonard kondigt afscheid aan

Ketnet-wrapper Leonard kondigt afscheid aan

 

Leonard Muylle neemt eind deze zomer afscheid als Ketnet-wrapper. Leonard is sinds 2012 bij Ketnet aan de slag als wrapper. Hij was daarnaast ook te zien in Ketnet-programma's als De Elfenheuvel, Welkom in de Wilton, Ben ik familie van, Goed Gezien en de Geonauten. Deze zomer zal Leonard samen met de andere Ketnet-wrappers het land rondtrekken om afscheid te nemen van de Ketnetters. Op 2 september plannen zijn collega-wrappers een groots afscheid voor Leonard.

“Bijna vijfenhalf jaar heb ik het voorrecht gehad om te presenteren voor de leukste zender van het land en omstreken. Het is mij al die tijd een verschrikkelijk plezier geweest om op die manier deel uit te maken van het warme, avontuurlijke, uitdagende nest dat Ketnet voor kinderen wil zijn. Ketnet heeft me kansen gegeven die ik anders nooit had gekregen, heeft me plekken van de wereld laten zien die ik anders nooit had gezien, en heeft me kleine en grote Ketnetters doen ontmoeten die ik voor altijd in mijn hart heb gesloten. De beslissing om te stoppen bij Ketnet was dan ook niet gemakkelijk, maar de enige juiste: deze jonge rakker wordt ook een dagje ouder, en de tijden van Nonkel Bob zijn onherroepelijk voorbij. Met spijt maar vooral met heel erg veel schitterende herinneringen in het hart neem ik eind augustus afscheid van de Ketnetters.”  aldus Leonard Muylle

Leonard blijft aan de slag bij Ketnet als eindredacteur, een job die hij de afgelopen jaren achter de schermen al combineerde als Ketnet-wrapper.

-------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT AAN DE REDACTIE

Leonard is beschikbaar voor interviews, graag een seintje via interviews@vrt.be.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos