Skip to Content
Ketnet-wrapper Gloria Monserez nieuw lid van De KetnetBand

Ketnet-wrapper Gloria Monserez nieuw lid van De KetnetBand

"Een kinderdroom die uitkomt!"

Leuk nieuws van De KetnetBand: de band mag Ketnet-wrapper Gloria Monserez verwelkomen als nieuwste lid. Samen met Michiel De Meyer, Elindo Avastia, Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen Vanherberghen vormt ze de nieuwe KetnetBand. Gloria kondigde het nieuws daarnet zelf aan in haar #Newbie-vlog.

Gloria: "Dit is echt een kinderdroom van mij die uitkomt! Ik wilde al sinds kleins af aan in De KetnetBand zingen. Muziek en zingen zijn een manier voor mij om plezier te maken én tegelijkertijd te connecteren met ​ een publiek. Wat een geweldige kans dat ik nu een hele zomervakantie lang - met deze supertoffe bende - kan doen wat ik graag doe. Ik kijk er al naar uit om dat met de Ketnetters te delen!

De enorm populaire KetnetBand wordt dit jaar 20 jaar. ​ De band speelt gemiddeld 90 shows per jaar en treedt in 2020 in het hele land op met een nieuwe show vol Ketnet-hits en covers uit de hitlijsten. Gloria, Michiel, Elindo, Giovanni, Sien en Maureen wisselen elkaar af: tijdens een optreden geven er telkens drie van de leden het beste van zichzelf op het podium. Ketnetters kunnen de band in de nieuwe opstelling voor het eerst aan het werk zien vanaf april. Céline Verbeeck neemt afscheid van de band, zij gaat zich focussen op haar acteercarrière.

Wie is het nieuwe lid Gloria Monserez?

De 19-jarige Gloria komt uit Wijgmaal en is bezig aan haar eerste jaar Grafische Vorming aan het KASK in Gent. Daarnaast is ze graag creatief bezig. Ze zingt, speelt piano en schrijft ook zelf nummers. Ze is een van de Helden van Ketnet en werd vorig jaar verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos