Skip to Content

Ketnet-wrapper Charlotte Leysen uit wegens ziekte

Tijdens het draaien van de Ketnet-reeks Goed Gezien! in Togo heeft Charlotte Leysen een voedselvergiftiging opgelopen. Charlotte is hiervoor ter plaatse behandeld maar ze blijkt nog niet volledig hersteld. Charlotte zal daarom van het scherm blijven totdat ze er weer helemaal bovenop is. Bij Ketnet wensen we Charlotte een spoedig herstel.

Noot voor de redactie: Charlotte is niet bereikbaar voor reacties, ze wil zich in alle rust op haar herstel concentreren

Contacteer ons
Hans Vangoethem Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
Hans Vangoethem Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos