Skip to Content

Ketnet wordt Petnet

Ketnetters doen massaal mee met de Pet op tegen Kanker

 

De Pet op tegen Kanker is een massaal succes geworden. Duizenden Ketnetters hebben hun Kom op tegen Kanker-pet gepimpt. 

Op 25 mei bereikt de actie haar hoogtepunt: dan wordt Ketnet voor één dag Petnet. Ketnet moedigt de Ketnetters aan om allemaal met hun Kom op tegen Kanker-pet naar school te gaan en massaal de Petflipchallenge te doen. Op die manier tonen de Ketnetters zich solidair met kinderen met kanker. Bij Ketnet staat alles in het teken van de campagne en zal Ketnet-wrapper Charlotte Leysen morgenavond wrappen vanuit De Appeltuin in het UZ Brussel. Als kers op de taart zullen Charlotte en Maureen van De KetnetBand een akoestische versie brengen van 'Voor jou!', het campagnelied van De Pet op tegen Kanker. De Pet op tegen Kanker wordt zo op een mooie manier afgesloten.

Het ingezamelde bedrag van de verkoop van de petten gaat integraal naar het vakantiekamp dat Kom op tegen Kanker organiseert voor kinderen met kanker. Tijdens de slotshow van Iedereen tegen Kanker zullen we de opbrengst bekendmaken.

Petnetdag 25 mei vanaf 16.00 uur op Ketnet, op ketnet.be en in de app. Ook Karrewiet besteedt omstreeks 18.50 uur aandacht aan de Pet op tegen Kanker. De slotshow van Iedereen tegen Kanker wordt uitgzonden zondag 27 mei om 20.35 uur op Eén.

Contacteer ons
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet, VRT
Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos