Ketnet start opnames nieuwe reeks Sturmtroopers

Ketnet start opnames nieuwe reeks Sturmtroopers

Nico Sturm onderneemt samen met zes kinderen knotsgekke experimenten

Vandaag is Ketnet begonnen met de opnames van Sturmtroopers. Nico Sturm trekt er met zes Ketnetters opuit die stuk voor stuk beschikken over een flinke portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op een aantal knotsgekke vragen. Kan je spaghetti koken in een afwasmachine? En kan je een saté bakken op een strijkijzer?

Sturmtroopers pakt 18 van die vragen aan. Daarbij kleuren Nico en zijn team de wereld van volwassenen telkens weer in met de fantasie en de creativiteit van kinderen.

Nico Sturm: “Na de drie musketiers, the Fantastic Four, the Jackson Five en the Magnificent Seven zijn er nu ... de Sturmtroopers. Wat is er heerlijker dan met zes geestige, gulzige, creatieve jongeren een bende te mogen vormen die schaamteloos buiten de lijnen durft te kleuren, klaar voor een wonderlijke wereld op zijn kop. Zoiets kan alleen maar op de unieke planeet Ketnet!"

Sturmtroopers is dit najaar te zien op Ketnet en in de Ketnet-app.

 

Over Ketnet

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos