Skip to Content
Ketnet start met opnames nieuwe fictiereeks De regel van 3S

Ketnet start met opnames nieuwe fictiereeks De regel van 3S

Een spannend detectiveverhaal aan de kust

Ketnet is begonnen met de opnames van De regel van 3S, een gloednieuwe detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener met een heel eigen logica, waar de meeste andere mensen kop noch staart aan krijgen, maar die hem vaak tot verrassende inzichten brengt. Naast jong talent maken ook heel wat bekende namen hun opwachting in de reeks.

Door zijn impulsieve karakter wordt Dries ongewild geconfronteerd met een criminele zaak, waar de politie geen vat op krijgt. Slaagt Dries er wel in om met zijn eigen deductiemethode, ‘de regel van Dries’, de zaak op te lossen? Hij kan daarbij alleszins gebruik maken van een bijzondere eigenschap: als Dries zich opwindt, wordt hij onzichtbaar…

De regel van 3S speelt zich af aan de kust en combineert de sfeer van de zee, surfen en fun met spanning en suspense.

De rol van Dries wordt vertolkt door de jonge Samuël Anastasi. De beste vrienden van Dries zijn Roos, een blind meisje met veel inzicht (gespeeld door Dorien De Clippel), en IT-freak Hassan (Yassine Ouaich).

Naast deze jonge talenten spelen ook heel wat bekende namen mee in De regel van 3S, onder meer Jits Van Belle, Danni Heylen, Viv Van Dingenen, Ron Cornet, Rudy Morren, Dominique Van Malder, Ivan Pecnik, Bert Cosemans, Tine Laureyns, Jonas Vermeulen, Hans Van Cauwenberghe, Nathalie Wijnants, Warre Borgmans, Sander Gillis, Erik Burke en Danny Timmermans.

De uitzending van de reeks is voorzien voor 2017.

De regel van 3S is een coproductie van Ketnet en Zodiak Belgium naar een idee en scenario van Gert Goovaerts (Tom & Harry, De Elfenheuvel).

--------------------------------------------------------------------------------------------------

De acteurs en het productieteam zijn voorlopig nog niet beschikbaar voor interviews. Daar is later volop gelegenheid toe. 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos