Ketnet start met opnames nieuwe fictiereeks

Ketnet start met opnames nieuwe fictiereeks

Donderdag 9 februari 2023 - Deze week zijn de opnames gestart van de nieuwe fictiereeks Hawa en Adam (werktitel). In deze nieuwe mysterieuze Ketnet-reeks kunnen Hawa en Adam, twee tieners die mekaar niet kennen, communiceren via een bijzonder boek. Ze ontdekken dat er iets ernstig aan de hand is met alle zestienjarigen. Kunnen Hawa, Adam en hun vrienden de problemen helpen oplossen? En zullen ze mekaar ooit echt ontmoeten?

Bekende namen als Janne Desmet, Joris Hessels, Geert Van Rampelberg en Ini Massez staan op de set naast heel wat jong talent. Naast Aaron Blommaert en Charlotte Sieben zullen ook Ayana Doucouré (Hacked, Fomo) Jonathan Michiels (WTFock, Lisa), Margaux Cauliez en Wesley Ngoto (The Voice) in de reeks te zien zijn. Hiermee biedt Ketnet een springplank voor jong talent om deel uit te maken van een internationale coproductie. De reeks zal naast Ketnet ook te zien zijn in Duitsland op Kika, het kindernet van de Duitse publieke omroep WDR.

Hawa en Adam wordt gemaakt door productiehuis jonnydepony naar een idee van Tom Timmerman. De reeks wordt gecoproduceerd met Kika en Free Kings en zal in 2024 te zien zijn op Ketnet. Hawa en Adam komt tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos