Skip to Content

Ketnet pakt Pennenzakkenrock helemaal in

Sinds vorig jaar is Ketnet opnieuw de belangrijkste mediapartner van Pennenzakkenrock. Niet alleen is er live wrap vanop het festival, maar de kinderzender capteert ook het event en zendt op 28 en 29 juni 2 specials met de hoogtepunten van Pennenzakkenrock uit.
 

Vooraf zet Ketnet Pennenzakkenrock op aanstekelijke wijze in the picture. Er zijn de promofilmpjes en de enthousiaste commentaren van de wrappers.

Diezelfde wrappers zakken in volledige getalsterkte af naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer . Alle zes, elk met hun specifieke inbreng.

Sien en Sander presenteren het festival. Charlotte en Leonard zijn de gezichten van de muziekspecial en verzorgen backstage de interviews.

Niels en Sarah wrappen live en ontdekken de animatie over het hele terrein.

Ketnet zet bovendien de grote technische middelen in om het ganse podiumgebeuren vast te leggen. Hieruit destilleert Ketnet de higlights tot twee superspecials die op zaterdag en zondag 28 en 29 juni om 10.30u worden uitgezonden.

Zoals eerder al gezegd zijn er ook live-interventies van ’s middags  tot in de vooravond. Kinderen die noodgedwongen thuis moesten blijven of ouders die benieuwd zijn wat hun kroost uitspookt op Pennenzakkenrock kunnen vanaf hun flatscreen het reilen en zeilen van het jonge volkje op het Zilvermeer.

Ook de KetnetBand , de huisband van Ketnet met Maureen, Thomas en Charlotte treedt op.

Zij brengen een mix van Ketnethits en andere populaire liedjes. En als toemaatje krijgen de kids voor het podium ook nog de 2matesOnly over zich heen. Een prettig gestoord muzikaal project van Sander en Leonard. Zij brengen hun one and only hit ‘door jou’.  Gegarandeerd zalige ambiance .

Een eind verder op het domein dagen  Dempsey, Maureen, Nico en Sieg, de Helden van Ketnet  de Pennenzakkenrockertjes uit voor enkele straffe toeren.  Wie het keistoere parcours van de Helden aandurft, verdient hun handtekening.

Het wordt helaas niet geregistreerd door een deurwaarder. Maar een wereldrecord wordt het absoluut. Het wereldrecord tattoos zetten. Er mag geen enkele pennenzakkenrocker na het festival naar huis zonder die lekker K van Ketnet op de wang!

Wrap vanop Pennenzakkenrock 2014 donderdag 26 juni vanaf 12.30u tot 20u 
Special ‘Pennenzakkenrock 2014’ (deel1) op zaterdag 28 juni om 10.30u
Special ‘Pennenzakkenrock 2014’ (deel 2) op zondag 29 juni om 10.30u

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos