Skip to Content
Ketnet maakt dromen waar in 'Een gat in de lucht'

Ketnet maakt dromen waar in 'Een gat in de lucht'

OPROEP | Ketnet zoekt kinderen die voor één dag een beroemde artiest willen zijn

De meeste dromen zijn bedrog. Maar daar wil Ketnet graag verandering in brengen. Vanaf 14 januari maken de zes Ketnet-wrappers de dromen van kijkertjes waar in het gloednieuwe programma Een gat in de lucht. Van het begeleiden van een levensgevaarlijke BMX-jump tot het organiseren van een bijzonder emotionele koffiebreak: de afgelopen maanden hebben de Ketnet-wrappers niet stil gezeten.

Vanavond konden Sien en Sarah al een klein stukje van de Droom van de 11-jarige Lars waarmaken: hij droomt ervan om zo veel mogelijk op televisie te komen en dan kon een bezoekje aan de Ketnet-studio niet ontbreken. Maar dat is natuurlijk niet het enige programma waar Lars een Ster mag zijn…  

Ketnetters die ervan dromen om voor één keer hun favoriete artiest te zijn, of die de opnames van Een gat in de lucht willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via https://www.ketnet.be/programma/een-gat-in-de-lucht/ 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos