Skip to Content
Ketnet Junior zorgt voor danspret tijdens het hemelvaartweekend

Ketnet Junior zorgt voor danspret tijdens het hemelvaartweekend

Stem tijdens dit lange weekend voor extra kijkplezier af op Ketnet Junior

Woensdag 12 mei - Er staat een verlengd weekend voor de deur. Daarin kan je peuter en kleuter genieten van de nieuwe reeksen 'Pingu in de stad' en 'Sarah danst'. Kaatje spoort hen met het lied 'Smeer maar' aan om zich in te smeren tegen de zon.

Sarah zorgt samen met DJ Sokpop voor geweldige dansvideo's
Sarah zorgt samen met DJ Sokpop voor geweldige dansvideo's

Sarah danst

In 'Sarah danst' maakt Sarah samen met DJ Sokpop geweldige dansvideo's.
​Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach! Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats. 'Sarah danst' is het ideale programma om samen je tuin of terras om te bouwen tot een mini-fuif. Sarah en DJ Sokpop leren onze juniors allerlei leuke dansjes aan. Zo stimuleert Ketnet Junior ook tijdens dit lange weekend de motorische ontwikkeling van de jongste Ketnetters.

Je kan 'Sarah danst' vanaf nu bekijken in de Ketnet Junior-app, op YouTube en VRT NU. De nieuwe avonturen van Sarah zijn vanaf donderdag 13 mei ook te volgen op tv.

Bouw thuis een mini-fuif met 'Sarah danst'.
Bouw thuis een mini-fuif met 'Sarah danst'.

Pingu in de stad

Ketnet Junior zorgt voor nostalgie met een vernieuwde reeks van Pingu. De kleine pinguïn werd zowel inhoudelijk als visueel in een nieuw jasje gestoken.
​Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving. Nieuwsgierige Pingu zal er alles aan doen om de inwoners van de stad bij hun job te helpen, maar hij maakt er vaak een rommeltje van. Pingu is voor vele ouders puur jeugdsentiment. Het ideale programma voor quality time met het gezin in de zetel.


Nieuwe verfrissende afleveringen van Pingu in de stad kan je vanaf nu bekijken in de Ketnet Junior-app, op VRT NU en vanaf 13 mei op tv.

Pingu werd zowel inhoudelijk als visueel in een nieuw jasje gestoken voor 'Pingu in de stad'.
Pingu werd zowel inhoudelijk als visueel in een nieuw jasje gestoken voor 'Pingu in de stad'.

Kaatje - Smeer maar

Kaatje leert de Ketnetters met het lied 'Smeer maar ' waarom het belangrijk is om je goed in te smeren als je in de zon gaat spelen.
Kaatje leert de Ketnetters met het lied 'Smeer maar ' waarom het belangrijk is om je goed in te smeren als je in de zon gaat spelen.

“Van mijn snoet naar mijn voeten, langs mijn buik, dan de route helemaal terug, doe jij mijn rug?” Met dit aanstekelijk refrein zet Kaatje – samen met astronaut Viktor en dino Kamiel – alle juniors en hun ouders aan om zich voldoende in te smeren bij zonnig weer. Ketnet maakt met dit lied klein en groot bewust van de gevaren van de zon én het belang van een goede huidbescherming.

Je kan 'Smeer maar' van Kaatje vanaf nu in de Ketnet Junior-app, VRT NU en op YouTube beluisteren.

Beluister 'Smeer maar' van Kaatje alvast hier:

Special van 'No-No: Zondvloed in Onderbosmeren'

Heeft je junior zin in avontuur? Dan kan je steeds terecht in de Ketnet junior-app met nu een lange zonnige special van No-No: Zondvloed in Onderbosmeren.
​In Onderbosmeren begint elke dag als een mooie, gelukkige dag. Elke ochtend wordt No-No het vogelbekdier wakker met een verbazingwekkend idee. Hij kan niet wachten om het uit te proberen. No-No rent vervolgens naar zijn vrienden om zijn idee uit te voeren. No-No is een komische animatieserie voor preschoolers, gebaseerd op de kinderboeken van Magali Le Huche.

No-No: Zondvloed in Onderbosmeren: vanaf nu in de Ketnet Junior-app, op VRT NU en op 13/5 op tv.

No-No staat klaar met een verbazingwekkend idee in 'Zondvloed in Onderbosmeren'.
No-No staat klaar met een verbazingwekkend idee in 'Zondvloed in Onderbosmeren'.

Uiteraard lopen onze vaste programma’s zoals Tik Tak, Bumba, Kaatje... ook gewoon door tijdens het hemelvaartweekend en is het volledige Ketnet Junior-aanbod altijd en overal beschikbaar via de gratis Ketnet Junior-app en op VRT NU.

Jasmien Kuipers VRT Communicatie

 

 


 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos