Skip to Content
Ketnet Jr. viert 10 jaar Kaatje met een verjaardagsmaand vol verrassingen

Ketnet Jr. viert 10 jaar Kaatje met een verjaardagsmaand vol verrassingen

Kaatje viert feest want ze is al tien jaar te zien op Ketnet. Sinds 2008 kunnen de jongste Ketnetters genieten van de avonturen van Kaatje en haar vriendjes Kamiel en Viktor. De wereld van Kaatje is de afgelopen tien jaar sterk uitgebreid met verschillende televisiereeksen, een heuse online wereld, boeken en een Kaatjes Gebarenspel. Ketnetters kunnen Kaatje ook in het echt ontmoeten met in het verleden onder meer het Kaatje Theater en heel wat meet and greets op Ketnet-evenementen. Speciaal voor de jongste Ketnetters vieren we deze verjaardag met een heuse verjaardagsmaand vol verrassingen. 

Kaatje wil haar trouwe fans bedanken en viert graag samen met hen haar tien jaar op Ketnet. Daarom doet Kaatje voor het eerst een grote actie speciaal voor kleuterklassen: Kaatjes kleutertournee. Kleuterklassen kunnen een bezoekje van Kaatje winnen door te tonen hoe goed ze kunnen schuddebollen.

Gedurende de hele maand september is er ook extra veel Kaatje te zien op Ketnet Jr. en in de Ketnet Jr.-app. Bovendien kunnen de juniors genieten van een gloednieuwe muziekspecial 'Kaatje zingt'. Een special gevuld met de leukste Kaatje-liedjes, die Kaatje, Kamiel en Viktor deze zomer brachten op de Ketnet Zomertour. Ook digitaal heeft Ketnet Jr. nog een verrassing in petto. Voor de jongste Ketnetters is er het online game 'Kamiels verhalenboek'. In dit interactief verhaal kunnen kleuters Kamiel helpen zich klaar te maken voor een dag vol avonturen.

Kaatjes kleutertournee: vanaf 1 september op ketnet.be.
'Kaatje Zingt' op 16 september op Ketnet Jr en tot aan de herfstvakantie op ketnet.be en in de Ketnet Jr.-app

Extra Kaatje programmering vanaf september in de Ketnet Jr. blokken op Ketnet, op ketnet.be en in de Ketnet Jr.-app.

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos