Skip to Content
Ketnet bedankt Koekenbakkers voor De Warmste Week

Ketnet bedankt Koekenbakkers voor De Warmste Week

Ook dit jaar brengt Ketnet opnieuw warmte en solidariteit naar de lagere scholen in Vlaanderen met de Ketnet Koekenbak, de actie van Ketnet voor De Warmste Week. De afgelopen weken riep Ketnet klassen opnieuw op om koekjes te bakken voor een zelfgekozen goed doel. En ook dit jaar zijn de reacties overweldigend: heel veel klassen zijn druk bezig met hun Ketnet Koekenbak. 

In de laatste week voor de kerstvakantie maakt Ketnet tijd om de deelnemende klassen te bedanken. De Ketnet-wrappers, Nachtwacht, Campus 12, de Helden en nog vele meer Ketnet-gezichten trekken er op uit om zoveel mogelijk klassen te bezoeken om ze persoonlijk te bedanken. Ook Radio Koekenbak komt terug: dit keer zenden ze live uit van op (kerst)markten in verschillende provincies in Vlaanderen. En ook De KetnetBand zal opnieuw gratis optreden in The Flame in Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. 

Voor de concrete Ketnet Koekenbak-acties, klik op 'lees meer'.

Ketnet Koekenbak komt naar je toe

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 december zwermen verschillende Ketnet-helden uit om klassen persoonlijk te bedanken. Tijdens Radio Koekenbak kom je alles te weten over de klassen en hun goede doelen.

 • Op dinsdag 18, donderdag 20 en vrijdag 21 december wordt een gratis concert van De KetnetBand aangeboden aan klassen in The Flame in Puyenbroeck. 
 • Tijdens de uitzending van Radio Koekenbak op televisie worden er hartverwarmende reportages getoond over de goede doelen waar de klassen voor kiezen. Daarin nemen de goede doelen het woord en bedanken zij op hun beurt de klassen.
 • Van maandag 17/12 tem vrijdag 21/12 staat Radio Koekenbak telkens op een (kerst)markt in een andere provincie.
  • Maandag 17 december: Kolonel Dusartplein in Hasselt

  • Dinsdag 18 december: Ladeuzeplein in Leuven

  • Woensdag 19 december: Ijzerenleen in Mechelen

  • Donderdag 20 december: Emile Braunplein in Gent

  • Vrijdag 21 december: Schouwburgplein in Kortrijk

Van maandag 17 december tot en met donderdag 20 december zendt Ketnet Radio Koekenbak uit tussen 17 uur en 19 uur in het Ketnet-live-center op ketnet.be en in de app. Omstreeks 17.05 uur en 18.25 uur zijn deze reportages te zien op Ketnet.

Op vrijdag 21 december zendt Radio Koekenbak uit vanaf 17 uur tot 19.20 uur in het Ketnet-live-center op ketnet.be en in de app. Omstreeks 18.05 uur is de uitzending te zien op Ketnet gevolgd door de captatie van het concert van De KetnetBand in The Flame: De KetnetBand for life. 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos