VIDEO | Nieuwe vlogs van Zita Wauters voor Ketnet

VIDEO | Nieuwe vlogs van Zita Wauters voor Ketnet

'Life hacks', kledingadvies en lekkere snacks

Begin september zagen de Ketnetters Zita Wauters voor het eerst op ketnet.be en op het Youtube-kanaal van Ketnet met tips om het nieuwe schooljaar goed in te zetten. De komende drie weken - telkens op vrijdag - geeft Zita opnieuw tips aan de jonge kijkers en surfers. In onderstaande video demonstreert Zita een aantal lifehacks (= manieren om iets slimmer te doen in minder tijd). Hoe kan je een T-shirt opplooien in twee seconden? Wat is de gemakkelijkste manier om aardbeien te ontkronen? En hoe krijg je een armbandje dicht als er niemand in de buurt is? Zita leert je enkele eenvoudige maar superhandige tips die je leven makkelijker maken.

De volgende weken showt Zita outfits die als inspiratie kunnen dienen voor wanneer je niet weet wat je moet aandoen en maakt ze enkele tussendoortjes die niet alleen heerlijk zijn, maar ook nog eens gemakkelijk te maken.

De video's verschijnen elke vrijdag omstreeks 17u30 op ketnet.be, in de Ketnet-app en op het Ketnet-Youtubekanaal. 

Over Ketnet

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos