Skip to Content
Ketnet | Junior Musical – Kadanza: de televisiepremière, dit weekend op Ketnet

Ketnet | Junior Musical – Kadanza: de televisiepremière, dit weekend op Ketnet

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart

Liefst 40.000 bezoekers hebben al live genoten van Junior Musical – Kadanza, de wervelende musical van Studio 100 en Ketnet, met de grootste hits uit meer dan 10 jaar Junior Eurosong. En nu is er ook fantastisch nieuws voor de kinderen thuis, want dit weekend presenteert Ketnet de televisiepremière van Junior Musical - Kadanza: zaterdag 28 maart om 11.00 u en zondag 29 maart om 16.00 u.

 

De cast

De volwassen hoofdrollen in Junior Musical - Kadanza worden gespeeld door Ketnet-wrapper Charlotte Leysen, Giovanni Kemper (finalist So you think you can dance) en Loes Van den Heuvel. Ook de jonge hoofdrolspelers Emma Van Abbeneyen en Jérémie Vrielynck en de 26 andere enthousiaste jongeren spelen de sterren van de hemel!  

 

Het verhaal

Junior Musical – Kadanza gaat over een danskamp voor jongeren en is opgebouwd rond bekende liedjes uit de tienjarige geschiedenis van Junior Eurosong.

Lisa beleeft de tijd van haar leven op het danskamp. Al op de eerste dag wordt ze verliefd op Jasper. Maar wanneer de kampleidster de jongens en de meisjes 's nachts samen betrapt, deelt ze hen op in twee aparte kampen, gescheiden door een rivier. Betekent dit voor Lisa en al de andere kampleden het einde van een superleuke dansvakantie?

 

Junior Musical - Kadanza is een project van Ketnet en Studio 100

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos