Skip to Content
Héritier, Nidal en Thomas verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers

Héritier, Nidal en Thomas verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers

Zondag 22 mei 2022 -  In januari lanceerde Ketnet de zoektocht naar nieuwe Ketnet-wrappers. Niet minder dan 4087 jongeren stelden zich kandidaat. De afgelopen weken maakten de Ketnetters kennis met de tien finalisten van Wie wordt wrapper. Na een spannende zoektocht werden vanochtend Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers. Zij vormen vanaf nu met Sarah Mouhamou, Sander Gillis en Gloria Monserez het gloednieuwe wrappers-team van Ketnet. Komende week kunnen de Ketnetters de nieuwe Ketnet-wrappers ontmoeten op het Ketnet Feestweekend in Plopsaland De Panne. De eerste avonturen van Héritier, Nidal en Thomas kan je ook volgen in de vlog #NEWBIES vanaf woensdag 25 mei op Ketnet.be, VRT NU en in de Ketnet-app.

"Oh my god! Kan iemand mij wakker schudden? Want ik ben de eerste Brusselse Ketnet-wrapper! Ik heb er enorm naar uitgekeken en nu gebeurt het! Can’t wait to start!"
​Héritier Tipo
"Het is gewoon gelukt, ik ben niet normaal blij. Ik kan het moeilijk verwoorden. Ik kijk al heel mijn leven naar Ketnet en ik dacht altijd: "ik wil dat doen". En dan lukt het mij gewoon, uit 4087 kandidaten. Ik ben superblij en ik heb er zo veel zin in. Dank jullie wel!"
​Thomas De Smet
"Ik ga zoooo ontzettend hard genieten van deze uitgestelde volwassenheid!"
​Nidal van Rijn

Wie zijn Nidal, Thomas en Héritier?

Nidal van Rijn

Nidal is 19 jaar en afkomstig uit Hechtel. Hij volgt lerarenopleiding Nederlands en zedenleer. In zijn vrije tijd is hij Chiro-leider en gaat hij graag naar de cinema. Hij kan kunstjes met zijn wenkbrauwen en neusgaten en is een megafan van Bart Peeters. De Ketnetters kunnen Nidal kennen uit de Ketnet-programma's Wannabe's en Schijtluizen.

Thomas De Smet

Thomas is 22 jaar en afkomstig uit Meise. Intussen woont hij in Puurs. Hj studeert Media en Entertainment Business, is scoutsleider en enthousiaste amateurvoetballer. Thomas heeft een hond ROX, is doodsbang van spinnen en prankt al eens graag mensen. Ketnetters kunnen Thomas herkennen uit de Ketnet-programma's De Hoppers en Schijtluizen.

Héritier Tipo

Héritier is 22 jaar en komt uit Sint-Jans-Molenbeek. Hij studeert Organisatie en Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en is een echte polyglot. Héritier spreekt vlotjes Frans, Engels en Nederlands. Daarnaast zingt, danst en acteert hij.

Wie wordt wrapper: De Finale

De afgelopen weken leerden de kandidaat-wrappers de kneepjes van het vak onder vakkundige begeleiding van Sander, Gloria en Sarah. Tik Tok's, stories, vlogs en live-presentatie hebben ze inmiddels onder de knie. In de finale van Wie wordt wrapper werden Dara, Thomas, Arjan, Nidal, Héritier en Nona ontvoerd naar individuele cellen op een geheime locatie. Vanuit de Ketnet-studio kregen ze nog enkele spectaculaire opdrachten van Gloria, Sarah en Sander.

Na het afsluiten van de stemming, vertrokken de drie wrappers in geblindeerde wagens naar de kandidaten. Héritier, Nidal en Thomas mochten instappen bij Sarah, Gloria en Sander en dragen vanaf nu de titel van Ketnet-wrapper.

Ketnet kweekvijver van talent

Ketnet is al 24 jaar een echte kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als ‘wrapper’ de eerste Ketnet-uitzending. Hij vormde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ketnet bleek de afgelopen 24 jaar dan ook de perfecte springplank naar een verdere carrière in de media. Enkele andere voorbeelden: Peter Van de Veire, Staf Coppens, Jelle Cleymans, Erika Van Tielen, Britt Van Marsenille, Karolien Debecker, Niels Destadsbader,…

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Ketnet

 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos