Skip to Content
GOGOGOORIS: nieuwe Ketnet-sportvlogs met Kenji Gooris

GOGOGOORIS: nieuwe Ketnet-sportvlogs met Kenji Gooris

Vanaf vandaag kunnen Ketnetters nieuwe sportvlogs terugvinden op Ketnet.be, de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet. Niemand minder dan Kenji Gooris maakt de Ketnetters wegwijs in verschillende bekende en minder bekende sporten. Aan de hand van tutorials met bekende sporters leert hij de Ketnetters tips and tricks.

Kenji gaat onder meer langs bij Sanne Cant en Toon Aerts die hem de ultieme tips geven voor het veldrijden. DDF crew (winnaars Holland got talent 2012) leren Kenji alles over ropeskipping.

'Met deze vlogs kan ik enkele van mijn passies combineren: sport en vlogs! Zelf ben ik zot van verschillende sporten en heb ik door deze vlogs ook heel wat bijgeleerd over bekende en minder bekende sporten. Daarnaast is één van mijn passies alles wat te maken heeft met online video's, zo heb ik zelf ook een eigen YouTube-kanaal. Ik hoop dat ik met deze vlogs de Ketnetters kan inspireren en laten kennis maken met verschillende sporten."
​Kenji Gooris

Met deze sportvlogs zet Ketnet alweer sterk in op sport. Naast de aandacht voor sport in de Wrap en Karrewiet werden er de afgelopen jaren enkele programma's gebracht volledig in het teken van sport. In 'Mijn sport is top!' uit 2008 liet Pieter Embrechts samen met bekende Vlamingen de Ketnetters kennismaken met verschillende sporten. Tijdens de WK's en EK's voetbal zorgde Ketnet voor omkadering op kindermaat met Copa Ketnet in 2014 en de Duivelse +scholenactie in 2016 en 2018. In 2017 bracht Ketnet 'Competitiebeesten' een programma waarin Ketnet een unieke kijk gaf in het leven van topsportkinderen zoals Nina Derwael.

GOGOGOORIS vanaf woensdag 20 februari op Ketnet.be, de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet.

--------------------------------------------------------------

Noot aan de redactie: Kenji Gooris is niet beschikbaar voor interviews.

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos