Skip to Content
Gloria verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper

Gloria verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper

Vanavond kwamen de Ketnetters te weten wie Charlotte Leysen opvolgt als Ketnet-wrapper. Na een spannende liveshow kwam Gloria Monserez als eerste in de Ketnet-studio aan. Zij werd door de Ketnetters verkozen als nieuwe Ketnet-wrapper. Vanaf morgen zal Gloria te zien zijn op Ketnet. De Ketnetters kunnen Gloria voor het eerst ontmoeten tijdens Ketnet Halloween van 28 oktober tot en met 1 november in Plopsaland De Panne.

"Dit kan echt niet waar zijn? Wie wil dit nu niet? Nu kan ik echt mijn droom beleven!"
​Gloria Monserez

Gloria komt uit Wijgmaal, is 18 jaar en begint aan haar eerste jaar grafische vorming aan het KASK in Gent. Ze is één van de Helden van Ketnet en woont op een boot.

Charlotte Leysen neemt na 8 jaar afscheid als Ketnet-wrapper

 Eind juni kondigde Charlotte Leysen aan dat ze na acht jaar stopt als Ketnet-wrapper. Ze deed toen een oproep naar nieuw talent. Uit honderden kandidaten gingen vijf kandidaten de strijd aan. Zondag neemt Charlotte definitief afscheid van Ketnet met een speciale uitzending van Kingsize Live.

Acht jaar wrappen op Ketnet, het was een echte Wild Ride. Het was me een ongelofelijke eer om acht jaar lang kinderen op een speelse manier te mogen helpen opgroeien. Ik kan me geen job inbeelden die zo veelzijdig is. Maar nu ik 31 ben voel ik dat de tijd rijp is om mijn vleugels uit te slaan. Ik ben ondertussen zelf geëvolueerd van pas afgestudeerd meisje tot een jonge vrouw. Voor elke deur die sluit, opent zich een nieuwe. Ik kijk alle nieuwe uitdagingen tegemoet. Maar eerst ga ik nog heel hard genieten van de laatste draaidagen en heel misschien toch ook een traantje wegpinken tijdens mijn afscheidsfeest op Ketnet. Maar ik neem afscheid met veel dankbaarheid en nog meer mooie Ketnet-herinneringen. Ik wens de nieuwe wrapper vooral veel plezier toe. Het wordt een roller coaster van zotte momenten en het is voorbij voor je het weet dus geniet geniet geniet!
​Charlotte Leysen

Ketnet is al 21 jaar lang een kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als ‘wrapper’ de eerste Ketnet-uitzending. Hij vormde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ook vandaag nog werken heel wat voormalige Ketnet-wrappers voor of achter de schermen bij VRT. Zij hebben een boodschap voor de nieuwe wrapper.

De grote finale van Wie wordt wrapper?

De drie overblijvende kandidaten Aaron, Gloria en Tinneke ondernamen in de finaleshow een bloedstollend parcours van het Ketkot naar de Ketnet-studio. Tijdens hun tocht dwars door het VRT-bos, over parkeerdaken en door de verlaten gangen van het omroepgebouw werden ze opgeschrikt door zombies. Intussen moesten de kandidaten opdrachten oplossen om zo snel mogelijk de weg naar de Ketnet-studio te vinden. De Ketnetters konden tijdens deze tocht hun favoriete kandidaat verder helpen via het livecenter in de Ketnet-app en op Ketnet.be

Onderweg naar de Ketnet-studio viel er door stemming al één kandidaat af: Tinneke. Nadien konden de Ketnetters beslissen wie van de resterende kandidaten zich mocht kronen tot nieuwe Ketnet-wrapper.

 

 

Over Ketnet

Ketnet is het 360°-kinderaanbod van de VRT. Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving met een unieke meerwaarde, zowel op televisie als online en tijdens events. Ketnet is er voor alle kinderen tot twaalf jaar, met Ketnet Junior als submerk voor kinderen tot zes jaar. Ketnet verbindt kinderen met elkaar en met hun andere sociale cirkels. Het stimuleert hen om hun plek te vinden en zich te engageren in de samenleving. Ketnet helpt kinderen opgroeien tot zelfbewuste, autonome en gelukkige adolescenten.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

 

Ketnet
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos